Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 to ja tu tak albo inaczej aż bolą zęby i paznokcie skwierczę świergolę nawet gdaczę kudłaczę kłusam nawet kraczę a ty mi gadasz że ja pieję jak podstarzały smutny goryl że podśmiechujki że się śmieję że jestem do rozpusty skory a ja przy tobie chcę pokimać owszem na boku gdzies pogmeram ale nad ranem wrócę z filmem i przetrę co mam poprzecierać (napisałem, bo Seweryna sprowokowała)
Ewa_Kos Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Jejku! Skąd ja to znam:))(?) To wszędzie tak samo w tym wieku? Pozdrawiam i podziwiam za trafność:)))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wiesz Ewo, gmeramy wszako, dz, całuję w pępek. Stefan.
Spiro Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 goryl pieje? kto go tam wie. może pieje. osobiście twierdzę, że ja nieskory do pokory. ale wiersz super. pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Dz, kazdy czasem zapieje, pozdrawiam, Stefan.
Beenie M Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z zachwytu na przykład - masz rację fajny, rubaszny wiersz :) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 już widzę, goryl gdacze kogut gmerze a za Stefanem pierze... kacze.... pozdrawiam wesoło, sprowokowana ES
Vera_Ikon Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Bardzo rozweseliło. pozdr Weronika
M._Krzywak Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Wiersz super, czekam na kanapkę.
Lena Achmatowicz Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Panie Pewiński wiosna idzie; chyba pan zaczyna porządki(?) u nas w lesie pełną gębą ta wiosna. i nawet się przeciro (samo z siebie);)
adam sosna Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 goryl? na płocie - pieje pod płotem - gdacze nie inaczej!
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stef, ja wszystko rozumiem (przerabiałem wteiwewte ;), ale ty mnie objaśnij to? jakaś nowa metoda? przecierać - rozumiem: kurze, ale co film? polski czy zagraniczny? Zabiłeś mi klina w łeb! no ;) b
Alicja Red Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to sie uśmiałam:) hihi goryl pieje, może pieje Pozdraiwam serdecznie
jacek_sojan Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stef, ja wszystko rozumiem (przerabiałem wteiwewte ;), ale ty mnie objaśnij to? jakaś nowa metoda? przecierać - rozumiem: kurze, ale co film? polski czy zagraniczny? Zabiłeś mi klina w łeb! no ;) b Bogdan, nie bądż taki hiper-domyślny, znasz Stefana...i jak pisze "przecierać" - znaczy "przecierać"! przecież to prostoduszny prawdziwek, i chłop jak się patrzy - a ten nie kurze przeciera (!) bo to babska robota... Stefanie, gratuluję, jesteś przebojowy w tym, co i jak piszesz; znakomicie!!! J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Dzięki wszystkim, za charoszij prijom. Dla Bogdana, uzupełniam Jacka:znaczy, że film nie będzie urwany. Pozdrawiam serdecznie, Stefan.
seweryna żuryńska Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 ja Pana gdzieś tam poszturchnęłam ja, co to ino bzy i smętki nawet oddechem nie liznęłam Pan do łakotek nazbyt prędki ja bym i dłonie pod stóp człapy może otarła się i nieco Pan tu zwołujesz wilkołaki Panu się członki mocno biesią może tak zasiąść przy gorzale stuknąć szklaneczką o róg luny i najnormalniej znów zaszaleć i powyrzucać precz rozumy z pozdrówkiem absolutnie niewinna seweryna
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Pani Seweryno za wierszyk, zgoda na szklaneczkę, lunę, rozumy i tp. W Lesie Księżnej (75 km od Wrocka) na przełomie lipiec/sierpień, w najbliższych dniach będą szczegóły, pozdrawiam, Stefan.
Marlett Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Nie wierzę ,że Peel to smutny goryl. On tylko kokietuje. Plusami pozdrawiaM.
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Dz M., wiara czyni dziwa, pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi