Ona_Kot Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 konieczne krojenie, wycinanie, leżałam, chociaż wolałabym staćtwo minutes to go zegarek po lewej, oczy stojącego za mną, pochylonego człowieka żeby tak rozsypać się już teraz, mamusiu, żeby się nie bać a ciągle oddychać samodzielnie, mamusiu, żeby to było już na raz i dwa opuszczona kurtyna jeszcze w rynsztunku a już się kropli do środka przez igłę dużo grubszą od włosa, dzielenie na moje i nie mojeone minute to go żeby to było już, żeby to już, mamusiu, bez snów i zagadek, niech chociaż pozwolą mrugać, usłyszeć klik własnych powiekready to go you might feel spleepy now śmieszne, nie zdążyłam nic poczuć załatwił mnie jeden błysk, liźnięcie światła
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 patrzecie lekarze prócz łaciny mają cudactwa gdy z anginy schodzą to ready co godzinę w tak zwaną po-dworną anglinę (rzec chciałem podwórkową) z ukłonikiem i pozdrówką MN
Amelija_Em. Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 A wiesz -dzieki własnie się szykuję na liźnięcie światła.Oby.
Alicja Red Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 musiałam przeczytać kilka razy żeby zrozumieć istotę tego wiersza ale chwyta. ciekawy. według mnie najlepsza to 2zw.: ,,żeby tak rozsypać się już teraz, mamusiu, żeby się nie bać a ciągle oddychać samodzielnie, mamusiu, żeby to było już na raz i dwa opuszczona kurtyna'' Pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. glina nie glina peelowi do śmiechu nie było wtedy teraz juz może być pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oby poszło szybko i bez zarzutu, tego życzę. pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla każdego coś dobrego - tak mówią :) dziękuję, pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Ona to ładnie oddała, pozdrawiam, Stefan.
Ona_Kot Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oddała w dobre ręce :) pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Skądinąd znam też taki strach, że chciałoby się nareszcie umrzeć, byle tylko go już nie odczuwać dłużej. Co prawda z innych sytuacji, ale dobrze rozumiem peela. Wtedy chyba każdy człowiek staje się nagle dzieckiem i wzywa mamusię... Dobry wiersz.
Ona_Kot Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i peel też dziękuje :) pozdrawiam
kalina kowalska Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 a czy operacja się udała, czy też to było ostatnie liźnięcie?
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Niech się autor odetnie od peela, byle szybko ;) Dobre tempo, choć momentami ogrodnictwo i roboty drogowe (znaczy: łopatologia ;) b
Ona_Kot Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurde balans, nie mam pojęcia! mam jednak nadzieję, że się peelka wylizała ;) pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za późno na odcięcia bardzo dziękuję za tempo ścigali się wszak z czasem ;) pozdrawiam ps. o łopatoczymśtam pomyślę. jeśli zdążę ;)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty Kocico nie strasz!!! b PS. Wczoraj mój kot zasnął mi na kolanach (jaki głupi zbieg okoliczności...)
Ona_Kot Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm :) + dziękuję pozrawiam
Ona_Kot Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdzieżbym śmiała
adam sosna Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 + - wiersz :) - że operacja się udała :( - że była konieczna o! - żeby koment przyjęło
Rekomendowane odpowiedzi