Patryk_Nikodem Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 zbyt dobrze słyszę krzyki horyzontu bym mógł tak po prostu odmówić przecież po ostatnim filmie uginały się pode mną kolana nie pamiętam momentu gdy ktoś owinął cię w folię. związał ręce i nogi budziłem się w nocy. spałem w dzień obok. byłaś przeciętna; zagrajmy. doprowadźmy to do końca przejdźmy się na spacer jak starzy przyjaciele ja będę tobą a ty mną. jak dawniej nie widziałaś jak pokazywałem tu wszystko tylko dla ciebie. jak kreśliłem to uczucie palcami. przepraszam czasem jestem psem
taka marysia Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 tytuł - pro forma? bardzo mi się podoba. jest w tym taka ulotność, delikatność, coś czego dawno u Ciebie nie było. pozdr, mary
Patryk_Nikodem Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki. szczerze to nie wiedziałem jakie to jest bo byłem najebany jak to pisałem fajnie, że się podoba
Olesia Apropos Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 wniosek - pisz, kiedy jesteś pijany kilka ostatnich nie przypadło mi do gustu, może dlatego, że pisałeś na trzeźwo;) pozbyłabym się tego zapełniacza ja będę tobą a ty mną. zagrajmy. doprowadźmy to do końca przejdźmy się na spacer jak starzy przyjaciele. jak dawniej ----> tak też by chyba mogło być, hę? dobrze w tej zwrotce ("doprowadźmy to"--> "przejdźmy się") w 1 po odmówić daj krope. i w ogóle interpunkcja to mi się tu akurat średnio nie podoba, no ale to szczegół zakończenie bardzo mi podpasowało, wracasz Patryk, wracasz;P
Jego Alter Ego Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Olenka ma rację ja pozbyłabym się też rąk i nóg:) poza tym very przyzwoicie,nic tylko chlać..
jacek_sojan Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 wniosek - pisz, kiedy jesteś pijany Olesia Apropos myślę, że autor jest już pijany własnym talentem, co potwierdza "dzieło", a sądzę po lekturze: ("ktoś owinął cię w folię.owinął ręce i nogi") że fikcja filmowa powoli peelowi wypiera rzeczywistość...chyba, że stosując norwidową terapię ("Czasami, ażeby być trzeźwym, trzeba się napić") Olesia pochyla się nad autorem, niczym siostra miłosierdzia; popieram! J.S
jacek_sojan Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 ponieważ nie znam się na poezji, to żaden ból dzie wuszka ach te kobietki-kokietki; J.S
Julia Valentine Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 podoba mi się, zapamiętam tyle wystarczy pozdrawiam serdecznie
Patryk_Nikodem Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oślepia mnie pan swoim przekazem. cóż, chyba przeczytałem trochę za mało książek żeby zrozumieć ten język szyfru, którym Pan się posługuje pozdrawiam
Patryk_Nikodem Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co to znaczy, że Oleńka ma rację? czy to znaczy, że poezja jest jak matematyka i Oleńka mówi: 2 +2 = 4?
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co to znaczy, że Oleńka ma rację? czy to znaczy, że poezja jest jak matematyka i Oleńka mówi: 2 +2 = 4? jezu,a co Ty taki drażliwy ostatnio? no ma racje,po co mam przepisywac jej koment,zgadzam sie z nim i mowie ze ma racje,dobry wiersz,pare poprawek...chyba sie poplacze,ludzie co wy ostatnio tacy przewrazliwieni?? :(
Olesia Apropos Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co to znaczy, że Oleńka ma rację? czy to znaczy, że poezja jest jak matematyka i Oleńka mówi: 2 +2 = 4? jezu,a co Ty taki drażliwy ostatnio? no ma racje,po co mam przepisywac jej koment,zgadzam sie z nim i mowie ze ma racje,dobry wiersz,pare poprawek...chyba sie poplacze,ludzie co wy ostatnio tacy przewrazliwieni?? :( no właśnie Patryk, chyba ostatnio przesadzasz nie chcesz, to możemy nie komentować Twoich dzieł ja wyraziłam tylko swoją opinię, po to chyba wierszyk tu jest, nie? czy po to tylko żeby go ubóstwiać? zastanów się a Ty Marcyś się nie mazgaj, jesteś super lala
Patryk_Nikodem Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 oj dziewczyny...mnie się wydaję, że to wy jesteście jakieś "przewrażliwione" bo widzę, że bierzecie sobie do serca wszystko co napisałem, a nie napisałem tego przecież złośliwie. chciałem tylko uzasadnienia dlaczego ma być tak, a nie inaczej :) dobra krytyka wg mnie nie polaga na pisaniu: to jest fajne, a to be. tutaj zmień, a to zostaw a wy zaraz z przesadzaniem i płaczem :p pozdrówka
pathe Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 fajny tytuł.lubię bajki dla dzieciaków.wszystko dla ciebie i coś tam też fajne
lubię latawce Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 nie ma już Alicji z krainy czarów, nikt już nie podgląda świata przez dziurkę od klucza, tacyśmy wszyscy na wskroś współcześni, że nikt już nie kreśli uczuć palcami... a szkoda. Bardzo dobry wiersz.
Rekomendowane odpowiedzi