Tapeta pod skosem
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pięknie ujęte ;) dziękuję bardzo, pozdrawiam.
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Myszolak · Opublikowano
@Berenika97 No normalnie zaniemówiłam... To jest idealna dynamika między dwojgiem ludzi, gdzie jedna strona jest burzą, a druga nie boi się zostać porażona przez piorun. Może nie jest to najlepsze porównanie, bo bycie porażonym przez piorun raczej nie jest pozytywnym doświadczeniem, więc na potrzeby tej metafory dopowiem, że człowiek w tej sytuacji nie jest człowiekiem, a polaną, po której energia spokojnie rozchodzi się po ziemi. Przepiękny jest twój erotyk, bardzo mi się podoba i przemawia do mnie taki obraz relacji. Nie spodziewałam się, że będzie mi dane przeczytać dzisiaj coś co będzie tak bliskie moim uczuciom :) Dziękuję Bereniko :) -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@iwonaroma Nie domyśliłabym się, że chodzi o cień. Stalker budzi we mnie zupełnie inne emocje. :) Pozdrawiam. -
@Stukacz Ten wiersz jest wyśmienity, bardzo mi się podoba. Właściwie, to nie doceniałam tekstów, które są w formie utworu muzycznego. Nawet je omijałam, ale zmieniłam zdanie - polubiłam Twoje legendy. :) Teraz nareszcie koncentruję się na tekstach - i coraz bardziej mi się podobają. Dziękuję za miłe słowa pod moim adresem. :) Pozdrawiam. -
@Robert Witold Gorzkowski Masz rację, "Twoi" staruszkowie są oboje - to dużo. Nasz sąsiad (dalaszy) , pan Józef jest sam jak palec. Ma syna, który wyjechał do USA i chyba o ojcu zapomniał. Mój tato czasami chodzi do niego grać w szachy - robi to dla niego - bo jest sprawny fizycznie ale straszliwie samotny. I czasami przegrywa, a wówczas pan Józef ma swoją chwilkę radości. I pewnie się domyślasz, jak bardzo czeka na takie chwile - nawet czas liczy od gry do gry. Pozdrawia, :) -
Przez Robert Witold Gorzkowski · Opublikowano
@Leszczym Dzięki co do technicznej strony to oczywiście komplement na wyrost nie posiedziałem nad nim i jak uczciwie policzysz nie wszystko się zgadza.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi