jasna Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 zimowe pastwisko na maśle czerwona krowa
Waldemar Talar Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lekka jak piórko na opakowaniu krowa depcze po maśle pozdrawiam Waldemar
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 A tutaj o co chodzi? Jasne to to dla mnie nie jest. Dlaczego ta krowa jest czerwona? hehehe pozdrawiam Jimmy
jasna Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jaka jest holenderska krowa znad Biebrzy? Czarno-biała? ;-) jasna :)
jasna Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Waldemarze dziękuję za wierszyk :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jaka jest holenderska krowa znad Biebrzy? Czarno-biała? ;-) jasna :) Wydawało mi się że jasna ;) jimmy
jasna Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Jimmyyy!!! To nie z tego masła! Wyrzuć natychmiast to opakowanie!
jasna Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo widzisz dzie wuszko bałam się, że wyjdzie mi pastwisko na maśle. I po co mi to popychanie kogoś? Niech każdy robi co chce! ;)) Za Tobą - olewam! :)) Jaka ja tam pani? Jam prosta kobitka, ze wsi, no. :))) Z uśmiechem Cię pozdrawiam :D jasna :))
jasna Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo widzisz dzie wuszko bałam się, że wyjdzie mi pastwisko na maśle. I po co mi to popychanie kogoś? Niech każdy robi co chce! ;)) Za Tobą - olewam! :)) Jaka ja tam pani? Jam prosta kobitka, ze wsi, no. :))) Z uśmiechem Cię pozdrawiam :D jasna :)) alez zimowe pastwisko na maśle jest włąśnie ejdnym ze smaczków. to tak jak przechodzisz z lekkiej trawiasto-roślinnej diety letniej na zimową tłuszczową. właśnie dlatego zapytałam o kreskę :)) aaa! czyli dlatego ;-) hahaha
Rekomendowane odpowiedzi