egzegeta Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 flądra ma dwie strony ciemną tam gdzie oczy białą skrywa do dna pływa uczciwie są też takie co świecą golizną wszem i wobec ciemną chowając głęboko takie są w zalewie octowej - podpowiada kolega - smażone najlepsze
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Fajny pomysł, ale chyba zabrakło konsekwencji. Nie wiem, czy to ma być wiersz tylko zabawny czy pod pozorem żartu ma kryć się głębsze przesłanie (octowe? - nie znam takiej filozofii ;) b
Marlett Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Egzegeto! ja jestem na tak. Bez przegadania. Odnajduję tu żart oraz wykorzystanie posiadanej wiedzy. PozdrawiaM.
egzegeta Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Bogdanie właśnie - na pewno nie żart, raczej coś życiowego flądra chodząca na ulicy tylko do octu? Hmmm, dlatego trafiłem tu do warsztatu. Dziekuję za potwierdzenie moich wątpliwości Pozdrawiam serdecznie
egzegeta Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko fajnie że Ci sie podoba, gorzej że mi się nie bardzo:( Cały czas główkuję, licząc na warsztat:) Pozdrawiam serdecznie
Marlett Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze jeszcze raz czytam i może tak. PozdrawiaM:))
egzegeta Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 dziekuję Marlett wykorzystałem podpowiedź tylko zamiast "jasną" jak widzisz - dałem - "świecą" no i ostatni wers- smażone i w zalewie bo takie właśnie zajadam:))) Już mi to lepiej wygląda. Jeszcze raz DZIĘKI :)
Majuchna Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Dla mnie bomba! Strrrrrrrasznie mi się podoba! Pozdrawiam!
egzegeta Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to cieszę się, ze wreszcie chyba trafiłem z puentą o którą podejrzewał mnie:) Pan Bogdan:)) Bardzo mi miło Panią/Pana gościć w moich komentarzo-wierszach:) Pozdrawiam Panią bo chyba nie Pana Majuchnę:)
Rekomendowane odpowiedzi