M._Krzywak Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Jutrzenka zaspała pogrążona w mroku ziemia czeka na skandal
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie bardzo poetyczne. promień na dachu gołębie zaczęły marsz pogasły lampy pozdrawiam :D
Ewa_Kos Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie bardzo poetyczne. promień na dachu gołębie zaczęły marsz pogasły lampy pozdrawiam :D pogasły lampy promień został na dachu gołębie w drodze :)))) EK Pozdr.
M._Krzywak Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Dzięki wielkie, ale to lipa, nie haiku - za późno dowiedziałem się, że 5-7-5. ech...
jasna Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 te haiki hi, hi to nie śmichy ;-)) Z wiosennymi pozdrowieniami - jasna - hihi
Waldemar Talar Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lipa nie lipa ale cieszy fakt że M. Krzywak zawitał w nasze strony i myślę że nie na tym zakończy. pozdrawiam Waldemar
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lipa nie lipa ale cieszy fakt że M. Krzywak zawitał w nasze strony i myślę że nie na tym zakończy. pozdrawiam Waldemar Też mi się tak zdaje, Michał ambitna bestia jeszcze zadziwi! pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Jasna - no własnie, zadne śmichy chichy, tutaj trzeba porządnej roboty Waldemarze - gościnnie, gościnnie, niestety limit czasowy ogranicza ruchy nasze Jimmi - bestia, to teraz pięknej potrzeba :) Dzięki wielkie i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi