Urszulanka Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Pewien sołtys ze wsi Kocury nie wierzył w żadne procedury, interpretował sam pisma i myśląc, że z niego Dyzma, gadał wciąż i wciąż różne bzdury!
Duilla Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Sołtys kocha Renatę z Samoobrony też chciałby być tak uczony on również lubi seks jak koń owies i mówi: Renato co ty na numerek powies?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby zbytnio chłop nie ściemniał to i bzdur by nie popełniał a tak biedak nic nie wskóra bo gdzie spojrzy, leży bzdura a on idzie już na przemiał.
zak stanisława Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten sołtys z Kocur chyba mojego poczuł obaj tacy sami wciąż igrają z mieszkańcami a oni słuchają jak świnia grzmotu i w tym cały jest szkopuł niektórzy lubią sołtysa bo im krew wysysa......
Duilla Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Sołtys jest z Samoobrony do obrony trzyma brony gdy go atakują wrony to ucieka w inne strony.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten sołtys z Kocur chyba mojego poczuł obaj tacy sami wciąż igrają z mieszkańcami a oni słuchają jak świnia grzmotu i w tym cały jest szkopuł niektórzy lubią sołtysa bo im krew wysysa...... Dla mnie to on może wyssać … powietrze z woreczka bo pakuję wiktuały, czeka mnie wycieczka.
Duilla Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Wycieczka udana proszę Mociumpana?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Nieudana bo niestety zawiniły znów kobiety bo gdy jedna chce nad morze to ta druga ciągnie w łoże. Z boku słychać głosik córy tatku, ja chcę jechać w góry, cóż więc biedny począć miałem? - same je powysyłałem.
Rekomendowane odpowiedzi