saxa Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 tam gdzie nie więdną stokrotki jest pięć minut dla samego siebie dwie historie to przecież wzajemne przenikanie światów i te rozmowy wystarczająco w sam raz by nie zachłysnąć się w żadną ze stron długie nie są wystarczająco odpowiednie migdałowej głowy zapachowa pora. światek półgębka nie jest jedynie fanaberią dla uboższej części nie odpowiadających systemowi bo choć patrzą w dół to jedynie taka mimochodna grawitacja.
saxa Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 niecierpliwość? hehe oj duża:P
vacker_flickan Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 przykro mi, ale to są pierdoły
Oxyvia Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Podobaja mi się pomysłowe, metaforyczne sformułowania, jak np. patrzą w dół / to jedynie taka mimochodna grawitacja; dwie historie to przecież / wzajemne przenikanie / światów. Ale stokrotki i migdały psują wiersz w moim odczuciu, są niepotrzebne. Jeszcze nie całkiem łowię całość. Chodzi o przenikanie się świata biednych i bogatych? Może nie tylko? Wrócę.
Dorma Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Dla mnie to taki wiersz o niczym. Forma może w porządku, ale treść.. hmm... Bo o czym to jest tak naprawde?
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest opcja: Usuń (na dole z prawej strony pod komentarzem - tu nie pp;)
Rekomendowane odpowiedzi