M._Krzywak Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja jestem może i namiętny Wcale mi to nie przeszkadza Super sobie wiersza skrobnę Bo uczucie mnie rozsadza Wbije „twoje oczy” kotku Potem wpisze „twoje dłonie” A na koniec by do rymu Wbije jeszcze „serce twoje” Może któraś z was poetek Wręcz rozczuli się i wyśle Na prywatę swoje dane Ja odpowiem oczywiście I siądziemy se na murku Ja popatrzę w oczy twoje Złapie w ręce twoje ręce I zabiorę serce twoje... w gorące uczucie... gdzie żyje serce moje... pod powiekami... z... kurtyny łez... co... łzawią gorzkimi... pojedyńczymi kroplami... rosy... bo ja i ty jesteśmy my tyś jedyna
Marlett Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Och!!! gdybym serce wole miała to na priwie bym gadała i na murku se usiadła serce twoje chętnie skradła.
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Rewelacja - to jakby moje. Z przed jakiegoś czasu. Ale ja ci na priv nie odpowiem, choćby z powodu że nie jestem poetką ;))) Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Eeeeeeeeee Albo zajęci, albo niepoetki, a takem się namęczył :( Snif snif (płacze)
Marlett Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Snif snif (płacze) Nie płacz, nie płacz ,to dopiero początek, a trud będzie doceniony ,bo wiersz piękny:)))
Górówka Meduza Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 a ja znalazłam dla pana dziewczątko będzie w moim wierszu a że mogę ją dopiero udostępnić w środę to niechże pan weźmie coś na wstrzymanie bo na warsztat jej nie rzucę
Judyt Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 pomacham sobie nóżkami na tym murku;), sympatyczne, pozdrawiam ciepło
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Oczy, serce, dłonie, ręce-trochę maławo anatomii, dorzuć Michale parę organów, baby to docenią, pzdr, Stefan.
Marlett Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak,baby są takie anatomiczne....?? PozdrawiaM.
M._Krzywak Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Marlett - czeka i czeka, pikawa bije itd... Górówka Meduza - on szarpie mnie za rękaw, że chce JUŻ!!! Judyt - tylko proszę uważac i nie spaśc :) Stefane - po kilku godzinach myślenia dorzuciłem jeszcze "serce". Wystarczy? :)
Beenie M Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 lista na prywacie rośnie każda już wpisuje dane licząc na murkowe miejsce i na oczy rozkochane niezły mętlik się szykuje jak się większa grupa trafi żeby mur się nie zawalił warto opracować grafik i nie trzeba nic dodawać jak to radzi zmyślny Stefan reszta w sferze wyobraźni o czym dobrze wie poeta :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 A może by tak oczy załzawić, uczucia roziskrzyć. Będą szybciej na tym murku nóżkami przebierać.
Marlett Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze,jest to temat do wierszyka. Napisz kto nóżkami fika. PozdrawiaM.
M._Krzywak Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Stop - już więcej nie napcham!!!
Lena Achmatowicz Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 M. Krzywak, nie zrozum mnie źle - wariat jesteś:))))
M._Krzywak Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale w granicach normy :) Dziękuje.
Marlett Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zalotnie:)))
Lena Achmatowicz Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zalotnie:))) oczywiście. powinnam bardziej w tę nutę: a Ty wariacie Ty; ale jakoś nie poszło. a co do wiersza, brakuje refrenu z "Siedemiu dziewcząt z Albatrosa";
zak stanisława Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 "Pragnę twojej namiętności nie chcę bólu samotności chcę byś pieścił mnie dzień cały by twe ręce me ściskały by twe usta wciąż mówiły by świat nie był tak zawiły pragnę przychylić ci nieba zrobić wszystko co potrzeba byleby się nie rozpadło to co na nas nagle spadło byleby się rozwijało to co pąki już wydało wzamian daje tylko siebie ale wszystko to dla ciebie" Michale, przytoczyłam jeden z wielu wierszyków, z innego forum, widzisz jak piszą ci z murków, ile tęsknoty za miłością, i te "twe", "twa"- he he pozdrawiam, dziś nic od siebie... ES
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Michał cieszy oczy pięknem murek pełny dziewcząt miłych w zachwyt wpadłszy mruczy cichcem rady liczek panien kraśnych
Rekomendowane odpowiedzi