HAYQ Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Znam pewną Gilotynę z Lancette. Śliczna jest, lecz tak chudy ma grzbiet, jakby miała bolimię Pytam: - czy to przez imię? - No, mon cheri, przez nazwisko - Gilette.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Stary Bruno spod Olsztyna pannę wziął i ta dziewczyna była oczkiem w głowie Bruna bo wysmukła niczym struna obiecała dać mu syna.
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Panna Bruna oszukała. Przyszły święta, czas choinki. A ta mu w prezencie dała bardzo ładne trzy dziewczynki..
Duilla Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Panna Bruna oszukała o ojcu nie powiedziała dziewczynki pięknie wyglądają tylko, że czarną skórę mają bo ten Bruno był mameja no a dzieci są pigmeja.
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Eeee, to... tylko kłamstwo jest drobne... Ważne, że do ojca podobne.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Drobne dzieci, kłopot mały lecz gdy będą dorastały wtedy zaczną się kłopoty bo Pigmeja do roboty nie zagonisz nawet wołem bo ci schowa się pod stołem skąd Ci będzie się odgrażał a do tego i wyrażał po ichniemu, w Bantu gwarze powie choć to ci pokażę …
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 To mieszane są dziewczynki bo Pigmeja oraz Chinki rodzice się ich wyrzekli razem do Konga uciekli. A dziewczynki wychowuje Bruno, bo ich potrzebuje nie potrafi żyć samotnie co już czynił wielokrotnie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Nie rozśmieszaj że mnie stary. Bruno niańką, nie do wiary.
Duilla Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Czy pamiętasz może Imć Jędrka Kmicica? Jak się on przemienił W Andriu Babinicza? Bruna też dotknęła taka transformacja Bo pokochał dzieci I nie zżera ciasta. Nie dziw się Mój Drogi Że Bruno jest inny Pokutę odprawił I jest już niewinny.
Rekomendowane odpowiedzi