Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Z Badalonu nad Ocean w kraj gdzie Rabat jest stolicą bo tam właśnie Casanova z pewną młodą cyganicą … Limeryk nr 73 Casanowa w Casablance proponował sex Cygance a ta mu odpowiedziała, że i owszem też by chciała pofiglować na leżance.
Duilla Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ta młoda cyganka ma na imię Blanka kasę ma w leżance i żadne zasrańce nie zrobią jej manka.
BlaCha Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ach, Cyganki z Casablanki gdy w łóżkowe stają szranki. Ni w Rosjance Ni w Kubance nie najdziesz takiej kochanki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Nie przesadzaj, tam do licha gdyż mi jedna Cyganicha zeszłej wiosny w Hondurasie powiedziała tak: głuptasie wara, precz mi od kielicha.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja na koncie trzymać wolę bo mam pewność, że mi mole nie uszczuplą oszczędności, które trzymam z przezorności na złe czasy i niedolę.
Beenie M Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja na koncie trzymać wolę bo mam pewność, że mi mole nie uszczuplą oszczędności, które trzymam z przezorności na złe czasy i niedolę. i tu widzę mądre słowa może by tak szepnąć Blance dzisiaj forsy nikt nie trzyma ni w skarpecie ni w leżance ani papier ani bilon nie powinny leżeć w domu bo to kusi specjalistów którzy wchodzą po kryjomu straszą nożem albo bronią siłą forsę zabierają i do worka ją pakują po czym szybko uciekają
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Bardzo trafne spostrzeżenie ale, że fachowcy w cenie więc od dawna oni siedzą lecz nie w ciupie a za miedzą. Bo to nie są już półgłówki co dla marnej by złotówki zaraz dali się ogłupić kiedy euro można łupić. Albo funty i szterlingi jakiejś starzej pani Kingi lub dolary oraz centy … … cóż dorobić chcą do renty.
Beenie M Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 ale oprócz większych gangów na bogactwo łasych są też całkiem małe grupki zdobywania kasy ich zachęci każda kwota choćby grosz rencistów i na takich trza uważać miernych specjalistów
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Tak, to prawda bo mej żonie raz w tramwaju gdy w wagonie sami sztuczny ścisk zrobili to torebkę obrobili.
Duilla Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cyganicha w kielich kicha a Ty nie wiedziałeś tego rozbolała by Cię kicha gdybyś to się napił z niego toż ja przeczytałem w prasie że ktoś wiosną Hondurasie chodził z wesolutką minką i podpijał Blance winko
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Nie. To nie są żadne śmichy chociaż różne są kielichy, różne także mają ścianki bo zależy od zachcianki i od kasy i kondychy.
zak stanisława Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ze Szczecina za morze Północne do kraju gdzie Funt jest stolicą tam właśnie osioł popłynął z pewną młodą oślicą…
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Tylko powiedz w jakim celu bo to co on miał w portfelu mogło starczyć na napiwek, ona żądna jest rozrywek.
Duilla Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak chce się rozerwać troszeczkę niech połknie granata i wyciągnie zawleczkę skutek wystrzałowy choć jednorazowy.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Niepotrzebny granat bo można dziewczynkę wycisnąć i wyssać jak małą cytrynkę. Gdy się będzie stawiać, robić kwaśne miny to ją delikatnie cukrem osłodzimy. Albo miłe słówka szepniemy do uszka i się nam rozpłynie rozkosznie dziewuszka. Nieraz fortel lepszy niż najcięższe działa by to co chcesz dostać sama ci podała
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Specem od forteli był imć Onufry nim go diabli wzieli miał trzy złota kufry.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Jego złoto mi zbyteczne bo cóż mi do niego ale humor i pantałyk chciałbym Onufrego
Duilla Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Wróćmy więc już do tematu Cyganicha rzekła bratu że jakiś Sarmata strzelał na nią z bata to nie było do wiwatu.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Dziś cyganem nie postraszysz zniewieściało toto i jak baba się obwiesza gdzie spojrzysz to złoto.
Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Cyganie dziś u mnie nisko się plasują generalnie za to: -Kobiet nie szanują!
Rekomendowane odpowiedzi