Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dwaj bliźniacy z Alba Longa co nie pili piwa stronga i trzeźwymi zawsze byli miasto Rzym nam założyli ręcznie bez pomocy drąga.
HAYQ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wychowawca z długim kijem dziecka nigdy nie uderzy - śpiewał kiedyś Kleyff w "Salonie..." lecz sadyście nic nie wierzył.dwa - trzy, dwa - trzy i przedszkole tańczy! Nie wspomina się o drągu, gdy się drąga nie używa Ja bliźniakom w nic nie wierzę, bo ich gadka jest fałszywa.raz - dwa, raz - dwa, trzy miliony mieszkań!
Duilla Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. smutna to jest historyja kiedy brat brata zabija
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Czy to brata, czy obcego. Zawsze żal człowieka tego.
Duilla Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Niektórych bliźniaków ja już nie żałuję bo pod ich rządami jakoś źle się czuję.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 U mnie rządzi jedna lecz pod jej rządami żyje mi się nieźle, no może czasami …
Duilla Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ta co rządzi u mnie w domu wczoraj rano wyjechała mam nadzieję, że nie zabłądzi bo czeka na nią familyja cała.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Teraz popłoch i panika a starczyło przewodnika dać i problem rozwiązany a i obiekt pilnowany byłby przez strażnika.
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Z przewodnikiem ją wysłałem będzie bronić własnym ciałem bo to siostra jej rodzona i w dodatku uzbrojona sto złotych jej dałem.
Rekomendowane odpowiedzi