Marlett Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 wybitych siedem szklanek rumu po wachcie kręciło się w głowie chwiejny nie upadł na pokład wolny od węzłów brzeg nie istniał tylko plusk spadajacych cum w wodę odmienił szczura zatrzymał reling złączeni aby płynąć lub tonąć razem
Mr.Suicide Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Misię podoba...to "w" tu i ówdzie troszkę bije po oczach,ale ja się nie znam... Pozdrawiam:)
Marlett Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ''c'' - znacznie więcej..ja też się nie znam. PozdrawiaM.
Spiro Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 popłynąłbym. mam na myśli pokład, nie rum ;) bardzo pozytywnie /s
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Oooo... Dla kogoś mającego za sobą mały epizod pod szmatami i lubiącego dobrą szantę ten wiersz jest jak "wypitych siedem szklanek rumu" (wybitych czy wypitych). Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Piotrze, już odpowiadam: -ze szklanek przważnie się pije, -można je rozbijać, -na statku się wybija dzwonem, dwie szklanki na godzinę. Ech,szczury lądowe...:)))))..i nie epizody pod szmatami, ino przygody pod żaglami. PozdrawiaM serdecznie.
Marlett Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spiro! Rumu też nie zabraknie...ahoj!
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Marlett to był niestety tylko mały epizod. Stąd moja "zanajomość" tematu - niestety szczurza. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze,dziękuję,że mimo..wszystko mnie odwiedzasz. Ja jeszcze nie raz wrócę do tematu. PozdrawiaM.
Antoni Slawbicki Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 wstyd mi, ale musiałem sprawdzić co to jest "reling" ładne zakończenie: "złączeni aby płynąć lub tonąć razem" Pozdsrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 A ja się nieskromnie zapytam czy ta "kopalnia pomysłów ma dno"? Zaskakujesz bardzo pozytywnie.:))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Marlett Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Antosiu,jaki wstyd? Nie każdy musi to wiedzieć,ale miło,że się zainteresowałeś, tym bardziej dziękuję:) Serdecznie pozdrawiaM>
Marlett Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczerze mówąc jestem zaskoczona tak miłym komentarzem:) Myślę ,że każdy ma w sobię wiele inspirujących pomysłów. Serdecznie dziękuję i pozdrawiaM>:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczerze mówąc jestem zaskoczona tak miłym komentarzem:) Myślę ,że każdy ma w sobię wiele inspirujących pomysłów. Serdecznie dziękuję i pozdrawiaM>:) Dokładam stopę achów oraz pozdrawiam, Stefan.
Marlett Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczerze mówąc jestem zaskoczona tak miłym komentarzem:) Myślę ,że każdy ma w sobię wiele inspirujących pomysłów. Serdecznie dziękuję i pozdrawiaM>:) Dokładam stopę achów oraz pozdrawiam, Stefan. WdzięcznaM.P:)
zak stanisława Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 zamiast zachwiany, może chwiejny nie upadł na pokład.... będzie bardziej wieloznacznie, pozdr ES
Marlett Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkie dzięki:) PozdrawiaM
Rekomendowane odpowiedzi