Espena_Sway Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Torujesz drogę księżycowi otwierając butelkę w poszukiwaniu czegoś niebiańskiego na płycie wyryty zapis wędrówki naszych skorupbut who’s gonna come with you tonite who’s gonna tell you it’s all right everything changes over time just like wine kratery wskazują przerywany szlak w innym kierunku time aint gonna hold you up aint gonna make it stop long enough to ease your mind aint gonna make it last forever powtarzamy się codziennie w końcach kaloryferów ------ cytaty pochodzą z piosenki "Birthright" A-HA
Espena_Sway Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witajcie :) tak się składa, że to mój wiersz nr 100 na tym forum [wliczając oczywiście te początkowe gniociska]. chciałam z tej okazji podziękować wszystkim, którzy mi pomagali i od początku wspierali. wiem, że cytaty angielskie nie są mile widziane dlatego też wklejam tłumaczenia :P --- Przyrost naturalny lecz kto pójdzie z tobą w dzisiejszy wieczór kto powie "jest dobrze" wszystko się zmienia cały czas jak wino czas cię nie przytrzyma nie zatrzyma tego wystarczająco długo by uspokoić myśli nie sprawi by to trwało wiecznie --- strawnego czytania Espena :)
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Torujesz drogę księżycowi otwierając butelkę w poszukiwaniu czegoś niebiańskiego * oj, Espeno, nie rób smaku, bo się zaczynam oblizywać....a książę ciemności już zagląda do okien...droga wolna..a ja nie..... he he ech, widzisz coś narobiła? pozdrawiam ciepło .ES
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 acha, GRATULACJE i życzę weny niecodziennej,
Espena_Sway Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, Stasiu cieszy mnie Twój pozytyw tym bardziej, że forma jest taka nie moja :P P.S. a propos weny - mam nadzieję, że nie ucieknie :) serdecznie Espena :)
Ewa_Kos Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Co do formy to się zgodzę - "nie Twoja", ale treść mmm! Gratulacje na SETKĘ!!! :)) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
a._mrozinski Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Mam mieszane uczucia, z jednej strony podoba mi się, z drugiej strony cytatu tutaj jest chyba tyle samo ile Twojego tekstu.. a. mroziński
Espena_Sway Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki :) mam nadzieję, że następna setka będzie :] serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację. jednak wiersz został napisany w taki sposób, że równie dobrze można go bez cytatów czytać :) serdecznie Espena :)
51fu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 cóż, serdecznie gratuluję dwóch zer. wiersz tym razem na nie. może jedynie ostatni dystych. za dużo obcego. wolę więcej Espeny, a mniej wklejek. co do pisowni, to raczej tonight i ain't. pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 No to na sto następnych - jakbyśmy wiedzieli, to wychylilibyśmy wczoraj kielich zacnego, a tak... A co do wiersza - bez tych wtrętów jest elegancko, z nimi - wodniście. i tutaj nalezy podjąc ważną decyzje - co za dużo cytatów, to niezdrowo - pomijac, pomijac je. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :) hehe, trudno. cóż te moje wklejki są spowodowane słabością do piosenek ;). ale dobrze, że bynajmniej coś się spodobało :) wiem wiem, ale przepisałam na żywca z tekstu piosenki :] pozdrawiam również serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już Michałowi powyżej tłumaczyłam odnośnie piosenki :P. rozumiem, napisałam w stylu moich początków :], więc wiersz może być nie tego. staram się nie ograniczać. P.S. nie sądziłam, że bez wstawek jest elegancko :P dzięki :) serdecznie Espena :)
Waldemar Talar Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Gratulacje z okazji setnego wiersza który dobrze się zaprezentował. pozdrawiam Waldemar
Espena_Sway Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, dzięki :) serdecznie Espena :)
Sanestis_Hombre Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Pamiętam, że początki miałaś trudne, ale bardzo się rozwinęłaś i ciągle kombinujesz. Za to duży szacunek. 100 wierszy to niesamowity wynik. Przeczytałem pewnie 1/3 tekstów. Czekam na drugą setkę, a później już drukowanie, noble, pulicery itp;p Nie trać wiary!
Espena_Sway Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, Braciszku widzę, że optymistycznie nastawiony jesteś :P. rzeczywiście początki były bardzo trudne, jednak najważniejsze to wierzyć w powodzenie :). ja narazie czekam na jakieś drobne publikacje, potem się zobaczy - na ile weny starczy. dziękuję, pozdrawiam Karolina :)
ewan_mcteagle Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 "powtarzamy się codziennie w końcach kaloryferów" to na pewno bardzo dobre, reszta mnie nie przekonuje. Regards.
Rekomendowane odpowiedzi