Gość Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 mam tu słowa tworzywo mówią napisz wiersz napisz nam wiersz o pomniku i użyj cytatu panowie ! panie... ja nie mogę przepraszam mówię i zamykam im oczy przecież ja jestem samolotem a to światło te słowa za oknem ja je marnotrawię rzucam nimi jak ciastem i wydaję na pepsi 15 stycznia 2007
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 No i napisał Pan, jednakże, proszę wybaczyć, takimi bochomazami, nie postawi Pan, ni nikt inny, za takową twórczość, w dowód wdzięczności pomników... łatwo prszyszło, łatwo poszło, na takowej zasadzie... nie ma nawet, co komentować...pozdrawiam
atlantyda Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 A mi się podoba.Coś w tym jest.Prosto i nawet nie jest źle.
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 No podoba się, podoba. Jednak tym razem mam wrażenie, że za dużo słów wydałeś na pepsi. pozdrawiam jimmy
Jaro Sław Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Dobre skontrastowanie.... i kompozycja zgrabna....
Rhiannon Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mi też się podoba. Też nie umiem i nie lubię pisać na zamówienie. Do tej pory udał mi się tylko jeden taki wiersz. Pozdrawiam, R.
Oxyvia Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Tak. I wierszy pochwalnych o "pomnikach" czy o "symbolach", "herosach" i czym tam jeszcze... W o góle nie lubię na ogół tzw. poezji "zaangażowanej", więc tym bardziej nie umiałabym jej pisać na zamówienie. Mnie się też podoba Twój wiersz, Kamilu.
Rekomendowane odpowiedzi