Duilla Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Raz wieloryb stary włożył okulary i dowiedział się z dziennika o zagładzie Titanica teraz ma koszmary.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Dawno po koszmarach zginęły w oparach a okrętów wraki wnet pocięły raki co siedzą w szuwarach.
Duilla Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nurtują mnie te opary wszak wieloryb ,stary, dragów nie używa nie dla wieloryba z haszyszu opary.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Błędem twierdzić, że jak stary to nie może mieć już pary bo gdy wielorybia łania nagle z wody się wyłania on nieczyste ma zamiary.
Duilla Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Nasz wieloryb to niemota spotkał kiedyś kaszalota i tak to nim wstrząsnęło że, aż go pogięło i coś mu tam lota.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja widziałem kaszalota, który kiedyś stał u płota i do tego stał okrakiem gdy wykłócał się z Pawlakiem - powiedz czy to nie dziwota?
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Nie dziwi mnie to wcale że kaszalot miewa żale no bo wygląd jego taki że na głowie dęba kłaki stają na dwa cale.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Myślę sobie, że już chyba oprócz tego wieloryba co to płynie sobie w dali nie ma więcej wśród płetwali tak „starego grzyba”.
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Trzeba by mu zrobić badanie genetyczne lub na tran przerobić choć to nie etyczne.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Dziś już nikt nie pija tranu bowiem „tran” nam leci z kranu a więc jakby ktoś nam w darze dawał tran i to w nadmiarze.
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Tego tranu ja nie pijam kran szerokim łukiem mijam woda tylko gotowana i potrójnie filtrowana a i po niej bąki zbijam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Jak żem zbijał bąki to kwieciste łąki były mi areną i na nich z mą weną róż wąchałem pąki.
Duilla Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opuśćmy kwieciste łąki śnieg dziś pokrył te obszary śpią dziś chyba wszystkie bąki śnieg na dworze - nie do wiary!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dla mnie jest niezrozumiałe to że aż tak się dziwimy, gdy nam spadło trochę śniegu i to przecież w porze zimy. Żeby latem to rozumie jest to jakiś ewenement, zimą był by gdy na głowy zamiast śniegu leciał cement.
Duilla Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 cement z nieba jest do bani gdy spadnie deszczyk jesteśmy zabetonowani i po co nam ten dreszczyk?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Skoro nie chcesz dreszczy łyknij aspirynę gorącą herbatkę i myk pod pierzynę.
Duilla Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Chciałbym dreszcze przeżyć jeszcze z rozkoszy miłości nie z łamania kości lub gdy ma się kleszcze.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Weź połówkę i z połówką otwórz jedną, drugiej zdrówko wypij, powiedz komplementy potem zaproś na momenty i na harce, te z altówką.
Duilla Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja napewno to uczynię zanim "ruski miesiąc" minie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Skoro Ci nie śpieszno do szkła i kochania tkwij dalej w marazmie tego nikt nie wzbrania.
Rekomendowane odpowiedzi