Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zacz, był kiedyś taki luty bjuty-skuty na wszech-buty a dziś runo na bankruty bang! i w ruty z ziem wyzuty zacz, dziś byłem nad stawiskiem pąki lazły z bazi pyskiem z ukłonikiem i pozdrówką MN Już od wieków tak nas zwali "człek powolny" to Słowianin w hydronimii "mruk" jest jeszcze albo "sław" - co trzeba jeszcze kiedy Messa w laurach skuty przemknie mu przed nosem luty... :) takoż i Michał jeden w Noceny pewną zwiedę zejdzie wśród śniegu który marzeniem jest z natury i oby kto na luty jak ten śnieg z tamtego roku utył z ukłonikiem i pozdrówką MN
żygająca panna młoda Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Komentarz został usunięty
M._Krzywak Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A okompaaaaaałaśśśśś sieeeeeeeeeee?????
jacek_sojan Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 panie Michale; trzeba usiąść przy szklenice, i wznieść szlachetne zdrowie Rzeczpospolitej, a wtedy, jak rzecze Zagłoba, "duch człowieka niesie, że konia nie trzeba"; :))); pozdrawiam w niedoli, żal mi peela, a zwłaszcza pustego konta; bankructwo ma to do siebie, że jest powtarzalne, a więc niesmiertelne, czyli ma cechy boskie, próby niebios; zdzierżysz! tak nam dopomóż Poezjo i Kano Galilejska! :))) J.S
M._Krzywak Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podmiot dziękuje. Autor wzniesie osobiście przy kolejnym. Pozdrawiam PS - wiem, wiem, że to nie to, może kiedyś na estetyka przejdzie - ale jak sam widzisz - co by nie było, zawsze dla kogoś jest źle :)
Rekomendowane odpowiedzi