Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Odbij się od lustra; ono zawsze pokazuje prawdę bez zbędnego retuszu i podmalówki. Spróbuj stworzyć autoportret z innego punktu siedzenia. Interesujący jest powód rozwodnionych oczu i kubistyczna poza. - Jak go spotkasz nie mów o wszystkich wierszach. Zapisz symptomy odrzucenia, a węglem nakreśl melancholię. - Wyglądasz dobrze w czarnym golfie. Znajduję kolor oddający lotny stan. Ponownie stoisz – resublimacja doskonała bez efektu jojo.
zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 podmalówki- be, jakoś mi nie pasują do dobrej całosći najlepszego Espeno! ES
kyo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Załóż mnie ściągając siebie. Kontrastuje z białą skórą i czerwonymi rękoma.. Znajduję kolor najtrafniej oddający lotny stan wg. mnie do pieca z takimi frazami, pierwszy bo przekombinowany i można by tak mnożyć w nieskończoność takie figury, znaczy nie trafiony, efekciarski. drugi, bo zamulacz - psuje fajny wers z golfem - albo wpleć go jakoś inaczej, dalej, lub...? trzeci, przyznam, że nie rozumiem - nie trzyma się to "kupy" i mocno spowalnia zakończenie, właśnie, coś ta ostatnia strofa kuleje, nie dział jak powinna;) reszta bez zarzutu, trafia, gra i podskakuje;) pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, dzięki. różnie to bywa z tymi wierszami :] pozdrawiam Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mi się wymyśliło :P tutaj pomyślę, coś zmienię lotny stan w sensie, bujanie w obłokach. pokombinuję, dzięki za uwagi pozdrawiam Karolina :)
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówiłeś, ale może uda się go naprawić :P
kyo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok. ale po co te najtrafniejsze kolory, boszzz. ja się domyślam, ale to bardzo niefajnie brzmi. no zawalcz o wierszyk!;)
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 zmienione troszkę :P
kyo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 do przepisania jednak. myśl dalij;)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Dobre, ciekawe, kupuję w całości, to taka artystyczna instrukcja. Czyli się podoba się. Serdecznie, Kaspar :-).
taka marysia Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 odnoszę wrażenie, że czytujesz pana Siwczyka podoba się mi pozdr, mary
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasparku, dobrze, że komuś się podoba w całości, dzięki za + serdeczności Karspena :)
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze myślisz Marysiu, lubię jego wiersze :) dzięki za pozytywa P.S. ten młodzieńczy narcyzm z Twojego opisu to motyw z jego wiersza :P serdeczności Espena :)
Marlett Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Espeno ,bywało lepiej. PozdrawiaM.
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za. wiem, że bywało :) ale musi być, jak jest serdecznie Espena :)
Eugen De Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Odbij się od lustra; ono zawsze pokazuje prawdę bez zbędnego retuszu i podmalówki. Spróbuj stworzyć autoportret .............bez "zbędnego" mi się zdaje z innego punktu siedzenia. Interesujący jest powód rozwodnionych oczu i kubistyczna poza. - Jak go spotkasz nie mów o wszystkich ...........a taka przerzutnia? wierszach. Zapisz symptomy odrzucenia .........bez przecinka ze spójnikiem "i" i węglem nakreśl melancholię. - Wyglądasz dobrze w czarnym golfie. Znajduję kolor oddający lotny stan. Ponownie stoisz – resublimacja doskonała......"resublimacja"? hm? jeżeli to juz "doskonała resublimacja" bez efektu jojo. Pozdrawiam Espen- KO.
Julia Valentine Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 dobre. i tyle. zostawiam ślad, że byłam (a to już coś :P). serdeczności.
Espena_Sway Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eugen-Ku dziękuję za uwagi. przemyślę, może wprowadzę w życie :) serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Julio rzadko bywasz u mnie, ale cieszę się z takiego pozytywa. serdecznie Espena :)
Rekomendowane odpowiedzi