Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Daj mi szczęścia naparsteczek, daj miłości chociaż krztynę, siedząc w parku na ławeczce prosił chłopak raz dziewczynę. A dziewczyna w głaz zaklęta milcząc siedzi osowiała bo jak ma dać jemu miłość, której sama nie zaznała.
Sceptic Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 uprzejmie proszę sobie nie robić jajec.
Marlett Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skąd ów chłopczyk wiedział, że w głazie dziewczynka? Przecież by kamienia nie prosił o miłości krztynkę. PozdrawiaM.:)))
HAYQ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Żadnych jaj, żadnej miłości - nic tu nie zawita! Gdyż ta panna jakaś dziwna - strasznie nieużyta. Pozdrawiam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 A może zamurowała ją prośba, a może to była Niobe, którą bogowie zamienili w skałę. Któż to raczy wiedzieć. Mogło być i tak: Daj mi szczęścia naparsteczek, daj miłości chociaż krztynę, siedząc w parku na ławeczce prosił chłopak raz dziewczynę. A dziewczyna niczym Niobe nieruchoma tak jak skała, myśli jak ma dać mu miłość, której sama nie zaznała.
HAYQ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dla chłopaka, jednym słowem Wieści raczej są hiobowe.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziewczę - jeszcze nie kobieta Chłopak - jakiś melepeta
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 W każdym (nawet w jełopie) gdzieś potencjał drzemie, Cóż... widać, że jego - w niej wzbudza anemię.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Chłopak niedorajda, panna skamieniała można by powiedzieć para doskonała a może nad nimi jakiś neon świeci „Tutaj na tej ławce nie robi się dzieci”
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Cóż, tak bywa z nie-rządem oraz nieszczęściami, że z reguły chadzają, tak jak ci - parami.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Tutaj chyba trzeba jakiś trójkąt stworzyć Tylko kogo - chłopca czy pannę dołożyć?
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie masz lepszych pomysłów, albo propozycji? Bo... ja już mam dosyć wszelkich koalicji.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 W takim razie rozbrat, poszła panna won a on niech tam siedzi sam jeden jak dzwon.
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nawet jeśli sam, to dzwony są dwa. On, oraz ten drugi, co mu ledwo drga.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jego nie ma bo gdzieś poszedł (to po zmianie scenariusza) ona siedzi, lecz cóż z tego skoro nadal się nie rusza.
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 A może to ta dzieweczka... Która wiesz... co nie słucha? Co ja gadam... idiota! Dziś to przecież starucha.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Z pewnością nie ta, ta bowiem słucha i w niemej ciszy nadstawia ucha a nuż karocy zadudnią koła wysiądzie panicz i ją zawoła a ona wstanie zrzuci łachmany bo gość przy kasie, bo gość nadziany i chyżo wskoczy w jego karetę i powie bierz mnie, jako kobietę.
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Będzie nadziany, lecz później znacznie... Tymczasem jednak - obserwuj bacznie: Zaraz podjedzie kareta owa, A z niej wyskoczy strzyga przeklęta, Co dobierając pięknie słowa Zwabia w swe sidła dziś dziewczęta. W karecie hrabia jest przystojny, Co oczy ma, jak dwa jeziora... (czy już się wczuwasz w tę historię? - Więc odpuść, bo to metafora) A on jej powie: No... smarkula... A ona jemu ( nic... jak zwykle) Więc nie przedstawi się... Dracula. Zatopi kły w niej - tak, jak w ćwikle. A wtedy zjawi się ktoś... w dresie i jak to zwykle w bajce bywa... zakończy... dupa... żle się skończy, bo dresiarz brzydkich słów uzywa. ...sorry jeszcze raz: A wtedy zjawi się koń rączy a na nim, jak to w bajce bywa... zakończy - dupa... znów źle skończy, choć miał nadziany być ktoś chyba.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Cóż ja mam tu jeszcze dodać kiedy wszystko opisane. Też zakończyć mogę brzydko - dupa życie ma przesrane.
zak stanisława Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 chłpak tępy jak nóż rzeznika prosi dzieweczkę, gdy ta niezażyta zamiast uczyć ją miłości głupek sam o miłość prosi...
Rekomendowane odpowiedzi