Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Pewna sikorka w Sikorkach brylowała na wieczorkach i tańczyła tam jak z nut chociaż ją uwierał but, który był zrobiony z korka.
Beenie M Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 szkoda że nie wpadła na to aby buty rzucić w kąt, przecież tańczyć można boso tak się męczyć? – to był błąd
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Mogła także ta sikorka baletniczki wyjąć z worka bo jak mówi się w powiecie brylowała i w balecie.
Beenie M Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 e! baletki to w operze albo na teatru scenie na wieczorku powiem szczerze kiepskie z nimi przedstawienie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ale lepiej to niż boso gdy pod stopą leży proso bo w stodole tańce były tam gdzie wcześniej z całej siły tłukły cepy żeby jagły z kłosów owych traw wypadły.
Beenie M Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 całkiem miłe to dla stopy kiedy ziarno ją łaskocze czasem wejdzie między palce i to także jest urocze
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jedno ziarno może tak lecz tam jego dwa kwintale rozsypano przed zabawą co się u nich czyni stale.
Beenie M Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 to tym lepiej bo prócz stópek ziarno gilga całe ciało a jak w tańcu się przewróci nic nie będzie ją bolało
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 A jak w brzuch się jej powbija albo nie daj bóg i niżej to kto jej to powyciąga, kto to później jej wyliże?
Beenie M Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Heniu, ziarno to nie kolce ale kulki mniejsze duże nic nie wbije się do brzucha same stoczą się po skórze
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 No to w takim razie (ale po kolei) jak się nie powbija to się jej przyklei. Czyli sama widzisz na moim stanęło bo czy siak czy owak to do niej przylgnęło.
Beenie M Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 a czy ktoś tu wygrał z Tobą chyba taki się nie trafił tak ja Ty zapędzić w kąty nikt na ORG-u nie potrafi
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dobre sobie, ja satrapa a najlepsza koleżanka czule głaszcząc mnie po główce w takie stroi mnie ubranka.
Beenie M Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 nie tyranię mam na myśli ale umiejętność rzadką bo riposty błyskawiczne wrzucać wcale nie jest łatwo i do tego tak podane że się buzia do nich śmieje dalej będę głaskać czule niech się wola boska dzieje
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Wierszem tym podbudowany za co dzięki Ci Kobieto tuż przed chwilą do Konkursu napisałem swoje weto.
Beenie M Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 oj, naiwny Ty głuptasie Twój proteścik na nic zda się i tak szczęścia dużo miałeś że na listę się dostałeś
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Nie jestem naiwny - a że protestuję? Bo taką wewnętrzną dziś potrzebę czuję. Dla mnie to zabawa wiec z humorem zawsze odpowiem na wszystkie wrzutki co ciekawsze. Znasz mnie nie od dzisiaj a pomimo tego widzisz we mnie także kogoś naiwnego? Chyba nie do końca to też się nie dziwię gdyż to napisałaś bardzo pieszczotliwie. Zaś miejsce na liście to chwila ulotna więc głowa do góry i nie bądź markotna.
Rekomendowane odpowiedzi