BlackSoul Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Mówią na mnie kupa siana bezmózga,sztandarowa nawet podeszwy śmieją się z mojej łaciatej natury tubylcy ślinią się na widok niewymiernych wymion ostrzą noże kiedy przechodzę obok bronię się milczeniem mieląc zielonooką przyrodę sztuczną gębą.
Panna Cogito Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 ciekawa autoprezentacja:-) z uśmiechem przeczytałam ale gdzieś wyczułam tu pewną złość na siebie samą.Na siebie -to znaczy ciebie samą:-) to znaczy krowę samą..... i taki smutek.......
Sceptic Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 strasznie niedociągnięty pomysł. klapa. a mogło być pięknie. wiersz o sztucznej krowie, którą steruje istota rozumna to superkusząca sprawa.
jacek_sojan Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 literówka - "broniĘ"; nie ma to jak dystans do samego siebie, to zdrowe; popieram! J.S
BlackSoul Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Panno Cogito , to może nie do końca złość na siebie, ale na innych nieżyczliwych (smutek ... może lekki) Panie Sceptic dziękuję za ocenę :) Może pan się zabierze za ten pomysł ? Panie Jacku mam dużo dystansu ;) tylko czasem się sypie no i ... wyżywam na słowach ;) Bardzo dziękuję za odzew :) pozdrawiam
Tomasz Obłuda Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 świetne.to lubię. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi