Espena_Sway Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 najpierw może zapalimy światła daleko rozważnie ubierając wstążki i inne wplotę jeszcze bez twojej wiedzy jeśli nie chcesz zgnieść bombek zaczekaj połaskocz włosem anielskim końce gałązek i umieść szpic na końcu
Eugen De Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 najpierw może zapalimy światła daleko rozważnie ubierając wstążki inne wplotę jeszcze bez twojej wiedzy jeśli nie chcesz zgnieść bombek zaczekaj połaskocz włosem anielskim końce gałązek i umieść szpic na końcu Espeno, tyle poświątecznie, ale sylwestrowo jeszcze i noworocznie pozdrawiam.
BlackSoul Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 wow , ładny klimat ... wiesz co jestem na tak.
Espena_Sway Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eugenku, dziękuję za podszepty, jednak mimo wszystko chciałam napisać w innym stylu; zmienić wersyfikację z prozowatej. serdecznie, sylwestrowo Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, tym bardziej, że to eksperyment. pewnie wiesz w jakiej formie się najlepiej czuję :P serdecznie świątecznie Espena :)
kall Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 hm. coś w tym wszystkim jest. aczkolwiek mam małe 'ale' ;) -zbyt bardzo rozenterowany -kursywa [ależ dlaczego?] bywało lepiej ;) pozdrawiam kal.
Espena_Sway Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli chodzi o entery - jedyne, co mam na usprawiedliwienie to, że gdzieś od roku piszę prozowato :], więc tutaj i tak dużo enterów jak na mnie :P. kursywa to chyba jakieś zboczenie od czasów z samego początku, jeśli niepotrzebne, to mogę zmienić :) może i bywało lepiej, jednak staram się nie zamykać w jednym stylu i kombinuję - jak widać z różnym rezultatem dzięki za Twoje ale serdecznie, sylwkowo Espena :)
John_Maria_S. Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Każdy ma jakieś zboczenia, nie przejmuj się. Szkoda, że taki krótki, chętnie bym dłużej posiedział w Świątecznym klimacie. Pozdrówka i Wspaniałego Nowego Roku życzy z czeskiej Pragi J.M.S:)
Espena_Sway Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tee, Jurek zadowolony :P krótki, bo taki eksperyment, ale nie martw się następne wiersze znowu prozowate :P. dziękuję za życzonka, ja Tobie również niezapomnianych wrażeń w pięknej Pradze - pojechałoby się ;) - z promniennych r. Karolina :)
M._Krzywak Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 I ten szpic... he, he... tak, tak... :) Pozdrawiam PS - już wspominałem, że biorę.
mycha Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 fantazja nietuzinkowa.. bardzo metaforycznie; jestem na tak, bo lubię domysły.. ;) serdeczności. ;)
Yasioo Zimiński Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 dla mnie całość jak najbardziej. krótko i treściwie tak jak lubię. i uważam, że bardziej do twarzy ci w takiej własnie formie. pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Michale, mówiłeś i cieszy mnie że świąteczny erotyk się podoba :P serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj myszko, masz rację, fantazji to mam pod dostatkiem :P, dzięki za pozytywa :) serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomek u mnie, dawno Cię nie widziałam :P tak przypuszczałam, że lubisz mnie w krótkich wierszach, bo tych prozowatych nie komentujesz. ale dobrze, to motywuje do eksperymentów :) serdecznie Espena :)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Podoba się, przypadł mi do gustu - taki świąteczny, w miłym klimacie :). Pozdrawiam serdecznie, Gaspar :-).
Espena_Sway Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nono Kasparku zaskoczyłeś mnie, albowiem zwykle nie przepadasz za tekstami nieprozowatymi :P. dzięki za pozytywa, serdecznie, sylwkowo Karspena :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Dla mnie-bardzo. Pozdrawiam noworocznie. Stefan.
Espena_Sway Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet Pan Stefan zadowolony :P dziękuję również noworocznie Espena :)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nono Kasparku zaskoczyłeś mnie, albowiem zwykle nie przepadasz za tekstami nieprozowatymi :P. dzięki za pozytywa, serdecznie, sylwkowo Karspena :) tu się mylisz, Karspeno, ja lubię takie teksty. ja ich tylko nie umiem pisać ;P. noworocznie, Kaspar :-).
Rekomendowane odpowiedzi