Gość Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zarzucasz treme - tak, niezla gratka Widac ze znasz ja - to twoja matka I wiedz ze tu jestem i we mnie patrzysz Te litery kalecza - zaopatrz sie w plastry Szymon zaspany? - nie, powstal z martwych I nie szymon lecz sajmon - liryczny plastyk
HAYQ Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 To Ty nie masz tremy? O kurczę, sensacja!!! A ile kosztuje... Taka operacja?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałbym coś napisać lecz się bardzo boję bo mnie przerażają te pogróżki twoje. I te ostrza liter co tną niczym brzytwa bo przecież alfabet to jest wielka sitwa. A sitwie przewodzi pewnie zmartwychwstały ten liryczny Sajmon plastyk doskonały.
e-m-e-m Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 miał plastyk liryczny trzy chyba imiona - jedno było Sajmon nikt nie znał Sajmona martwił się biedaczek dostał przez to tremy. Drugie mu postawim. co dalej ? - nie wiemy. kłopot to niemały jakie imię masz imion wszak - bez liku HayQ - u czy haiku jakie imie masz
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zagłębiwszy się w szczegóły wiem, że nastał koniec spóły i nie piszą już w duecie dajcie spokój więc kobiecie. Użyczyła swego nicka oj i wyszła taka prztyczka, z której Szymon wyszedł dzielnie aby tworzyć samodzielnie. Także samo i Justyna z Nowym Rokiem start zaczyna i niedługo przeczytacie o czym pisze w poemacie „…”
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Sajmon skończył już z tworzeniem, nie limeryk jego przeznaczeniem. Nicka nigdy nie użyczę, bo problemów sobie nie życzę!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Niech się Sajmon nie wygłupia i na treści bardziej skupia i niech dalej tworzy wiersze bowiem trudne kroki pierwsze. Potem jak nabędzie wprawy kiedy liźnie trochę sławy może i mi podziękuje, że go duchem podtrzymuję.
Rekomendowane odpowiedzi