BlackSoul Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 przepocona ludzką anatomią opadam delikatnie w łono gdzie uśmiercono życie zastępuje zwierze które miało wyjść na świat gdy spełni się zamierzenie nawet strach nie uchroni mnie przed samogwałtem (nie nazwę tego końcem świata tylko koniec)
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Do tej wizji dodałbym na końcu: nie będzie końca świata będzie tylko koniec Pozdrawiam, Stefan.
BlackSoul Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 To co Pan napisał już kiedyś czytałam Zakończyłam po swojemu ale dziękuję za podpowiedź Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiedziałem, że to już było, ale "po swojemu" też o.k. Pozdrawiam. Stefan.
BlackSoul Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jakoś wydało mi sie znajome ... ale nie przypomne sobie gdzie to czytałam. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi