Nechbet Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 a jednak jesteś, co dzień pracujesz na miano mężczyznykto by pomyślał że to już bliżej niż dalej pamiętasz? nieprzytomne kwadranse ciche kąty, puste jak moje miasto wieczorami oddycha tylko światłem rynkowych latarni już nie lubię samotności długości dźwięku tłukących się talerzy zza ściany słychaćjak kiedyś zbyt mocno chciałabym kochaćamare alla foglia nie pozwól mi się bać
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 piękny obraz jeśli tak można rzecz, ładnie wyreżyserowany, rewelka - jako mężczyzna, przepraszam za tamtego z ukłonikiem i pozdrówką MN
Nechbet Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 dziękuję, myślę, jednak, że wiersz nie jest zbyt dobry, ale Twoje zdanie zawsze dla mnie mocno się liczy, dziękuję pięknie :) pozdrawiam jak zawsze przyjaźnie :*
Czarna Perła Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 jedyny dzisiejszy do ulubionych... fajnie pociachany, przyjemny na swój sposób, poruszył mnie.. cz.p.
Alexander Szaman Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Jesli mam byc szczery to powiem, ze nie podoba mi sie ten wiersz wogole. Pozdrawiam!
Luthien_Alcarin Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 a dla mnie świetny-jest subtelbosc, delikatnosc poza tym wymowny-gorzko wymowny, mimo wszystko Gratuluje Pozdrawiam Agata
Czarna Perła Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 dzięki za przeczytanie mojego wiersza..trzykropek zostanie jednak.. pozdrawiam :) cz.p.
Tali Maciej Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 jak sobie przeczytałme na głos to zdałby się podkład jazzowy, takie melancholijne niby przynudzanie, wokalistka z emocjami w gardle i jestem twój (-: a tak poważne to nawet "samotności" i "kochanie" w tym wierszu dobrze wygląda pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi