Espena_Sway Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Podsumowując doszłam [bez wspomagania] do następującego wniosku - jesteś znaczy tylko tyle że komuś się zachciało * - masz kogoś? - skończyliśmy kilka pinezek i po sprawie wczoraj przyjęłam wszystko nie pozostawiając miejsca śmiesznym wypełniaczom [mieliśmy się spalić lecz iskry skapitulowały] a nocą równolegle tatuują nam brzuchy
Espena_Sway Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 qrcze, może da ktoś jakieś sugestie, bo inaczej wyrzucam do kosza :]. wiersz powstał z dwóch innych, więc pokażę te dwa. P.S. wysłucham wszystkich :) *** Akt [od urodzenia do końca] Podsumowując doszłam [bez wspomagania] do następującego wniosku - jesteś znaczy tylko tyle że komuś się zachciało - masz kogoś? - skończyliśmy przed nami miejsca bardziej wymagające już wiem jak wchodzić nazywam cię mentalnym ekshibicjonistą hasło jak z żurnalu nie uważasz? od dziś kilka pinezek i po sprawie mieliśmy się spalić lecz iskry skapitulowały *** Ramię na balustradzie Podchodzimy bliżej w rozebraną przestrzeń tutaj pozostały ślady ekspresji ostatnie drganie zagipsowanej ręki skrupulatnie pogłębiam profil dłutem gdy na twarzy uruchamiasz mięsień bólu tragicznego dopasowuję linoleum do okoliczności wczoraj przyjęłam każdy pogląd nie pozostawiając miejsca na śmieszne wypełniacze nocą równolegle tatuują nam brzuchy ***
gauloise Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 No nie wiem czy wyszło im na dobre spółkowanie. Może pozwolić im żyć własnym życiem, niech nabiorą siły, po lekkiej diecie odchudzającej. A swoją drogą jakoś dziwnie, że niewiele osób reaguje, a komenty i pomoc leci wciąż na ten sam brzeg. Też zastanawiam się czy nie uwiązać kamienia do wersów. Dziękuję w każdym razie serdecznie za reakcje pod moim. gauloise
kyo Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Podsumowując - jesteś znaczy tylko tyle że komuś się zachciało. Przed nami miejsca. Rozebrana przestrzeń. Ślady ostatnie drganie zagipsowanej ręki pogłębiasz mnie dłutem mentalny ekshibicjonizm? na twarzy uruchamiasz mięsień komicznego bólu. W innych okolicznościach noc wytatuowała by nam brzuchy. Śmieszne? Wczoraj przyjęłam każdy pogląd nie pozostawiając miejsca na wypełnienie. Mieliśmy się spalić w oku kałuży lecz iskry skapitulowały moja propozycja for U. :) świątecznie
Espena_Sway Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny, te wiersze już trochę poleżały, zobaczę jeszcze co z nimi :] pozdrawiam Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaśkoo, Twoja propozycja bardzo interesująca :P dziękuję :*, jeśli chodzi o tatuowanie brzuchów, to użyłam w innym wierszyku :P serdecznie, świątecznie Karolcia :)
Rekomendowane odpowiedzi