Judyt Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 rzeka płynie w ciągłej zmianie wejść dwa razy się nie zdarza mówisz: jest wciąż taka sama popatrz: kamyk wleciał-tam osadza 11.12.06r.
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Judyt - niczego nie udowodniłaś rzeka - zmianą zacz się zdarza rzucisz kamyk weź się zażal boć nie zmienny głaz - bądź pewny z ukłonikiem i pozdrówką MN
Polonia Abaddon Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Mnie osobiście byłoby głupio odkrywać przed światem coś o czym rozpisywano się tysiąclecia temu.
Judyt Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Niczego udowadniać nie chciałam, byłoby to nie do rzecznością, pozdrawiam ciepło, dziękuję za odwiedziny
egzegeta Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Judytko, a w warsztacie - czy jak niektórzy mówią warstacie :) - mówiłem Ci:- zmień drugi wers, bo można wchodzić tysiąc razy do tej samej rzeki. Coś tam jeszcze zmodyfikuj i wyszłoby coś zupełnie innego niż "coś o czym rozpisywano się tysiąclecia temu" A teraz widzisz co jest, i dobrze Ci tak:)))) )))))))))))
Judyt Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Już nie pamiętam co miałabym zmienić, a i dobrze;) pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi