Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 o czym by tu dzisiaj... enter pada deszcz a na lanie wody enter nie mam zupełnie ochoty enter i tak płacę za ścieki niemało enter nie zakochałem się nawet ostatnio enter a stare uczucia nie wymagają enter wierszopodobnych wynurzeń enter jeszcze raz ostatnie wersy enter a stare uczucia nie wymagają pisania enter wierszy na ich cześć i cześć enter szukanie tematu męczy plecy enter pies śpi za mną i tak jest nieciekawy enter miałem złamany palec kiedyś enter moment nieuwagi zaczep od przyczepy enter albo przyczep do zaczepy enter jak kto woli jeżeli nawet enter te pięć szwów to od szyby enter do dzisiaj nie czuję gdzie enter zaczyna się gorąco i wilgoć enter ale co to ciebie obchodzi i tak śpisz enter mam to w nosie uchu du...piiiiiii enter gdzie tylko chcesz enter Esc
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gdybyś uraczył mnie blokiem czekoladowym podobnych gabarytów pewnie byłabym zadowolona, a tak tylko mnie rozdrażniłeś. enter pozdrawiam
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I to ma być szczyt prozowania?? Poza tym enter kładziony jeszcze zbyt przemyślanie, nie rozbija wątków. No a ten jeden rym przez cały "wiersz". I najważniejsza kwestia, tu czuć jeszcze klimat, zblazowanego nudziarza, ale klimat ;-))
Anna Pszczółkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przeczytałam, zmmęczyłam się.A stare uczucia lubię i często do nich wracam. Sa jak stare fotografie, wzbudzają czułość nawet po latach. Pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja się zmęczyłem przy pisaniu. Pozdr.
Kuba Boryczka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmm...ja też się trochę zmęczyłem tymi enterami, co to za wiersze Pan pisze, że wszyscy zmęczeni?? Jakieś męczęńskie (swoją drogą to słowo też męczy jak się kilka razy powtórzy). Szczerze napisawszy, nie podobają mi się ostatnimi czasy Pana wiersze, ten nie jest tu wyjątkiem. Jakieś takie bezosobowe i... męczące:). Pozdrawiam
Strzyga_vel_Strzyga Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to jest wiersz instruktażowy, który każdy piszący powinien przeczytać, w wiadomym celu:) (mnie biegunka enterów, także czasami doprowadza do pasji:)
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko jedna osoba do"Strzyga", że jest to "Pasja według M.S."?
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tylko jedna, tylko cel wiersza jest tak oczywisty, że chciałem chociaż w komentarzu zamydlić żartem, ale pocieszam się, że nie tylko Ty nie zrozumiałeś dowcipu ;-))
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja po prostu Twój komentarz przeoczyłem. Jak mogę naprawić tak niewybaczalny błąd? Pozdr.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Już naprawiłeś - przeczytałeś :-))
Rekomendowane odpowiedzi