Agnes Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 za każdym razem liczę na to jedynym towarzyszem będzie operator i ekran samotnego seansu zerkając na starszego pana z żoną wyobrażając sobie że ich (już) nie ma a film wchłania razem z czerwonymi fotelami nie nadążam za przyszłą kochanką gdy mówi: ikara też nikt nie zauważył dokładnie rok temu czekałem na śnieg dokładnie w tym samym miejscu wtapiam się w tłum żeby nikt nie nawet malarze z okien kamienic
zak stanisława Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 zerkając, wyobrażając- nie za dużo tych zajęcy? hm? pozdr ES
Roman Bezet Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może coś Ci się przyda ;) nie mam siły na rzeczowe wywody i uzasadnienia - cmok b
Agnes Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 co ja bym bez Was zrobiła, hmm? :) czytałam na szybko ale już wiem, że wiele skorzystam, bo surowe to jak diabli. dzięki wielkie pozdrawiam/a
Agnes Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 za każdym razem liczę że jedynym towarzyszem będzie operator i ekran samotnego seansu zerkam na starszego pana z żoną wyobrażając sobie że film wchłania ich razem z czerwonymi fotelami nie nadążam za przyszłą kochanką gdy mówi: ikara też nikt nie zauważył dokładnie rok temu czekałem na śnieg - dokładnie w tym samym miejscu wtapiam się w tłum żeby nikt nawet malarze z okien kamienic ----------------------------------------------- oto wersja druga, zapewne jeszcze nie ostateczna. nie spieszy mi się, ale jednocześnie chcę coś z tym zrobić, napisać zakończyć i.... ufff :) Wasze rady bardzo się przydały. będę jeszcze to łamać, bo nadal coś jest nie teges:) a i tytuł, ale to później. pozdr. a
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Lepiej A. Może tytuł "Z ostatniego rzędu".
jacek_sojan Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 albo: "Spóźniona premiera" /? albo: "Ale kino" /!?
Ela Adamiec Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Celuloid, ostatni seans? no tak, ale to ostatnie to..
Agnes Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=358258#358258 zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi