zak stanisława Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Nie obejrzę się zanim wyjdę z siebie na złamanie karku o drogę nie zapytam - jak będzie i kto pierwszy uśmiech czy spojrzenie zmieszane jak ślad na wydmie zostawia w źrenicach każdy ruch czasem trzeba przecież zmienić okulary na bardziej słoneczne by nie móc widzieć tego co widoczne nie trzeba błądzić w domysłach cudzymi myślami tłuc dwudziurki guzik w zasięgu naszych dłoni siebie nie damy więcej niż to możliwe ciepła zawilgoconego porą opadów aż dech zapiera by normalnie oddychać pod wiatr
Eugen De Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 nie obejrzę się za nim ...................rozdzieliłem ci "za nim"! hi hi hi wyjdę z siebie na złamanie karku o drogę nie zapytam jak będzie i kto pierwszy uśmiech czy spojrzenie zmieszane jak ślad na wydmie zostawia w źrenicach każdy ruch czasem trzeba zmienić okulary na bardziej słoneczne by nie móc widzieć tego co widoczne nie trzeba błądzić w domysłach cudzymi myślami tłuc dwudziurki guzik w zasięgu naszych dłoni nie damy więcej niż to możliwe ciepła zawilgoconego porą opadów aż dech zapiera by normalnie oddychać pod wiatr
M._Krzywak Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Za nim się nie oglądac :) Dobre. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Jak to Eugene zmyślnie zrobił i cieszy się. Zamiast jeszcze bardziej łączyć to On tak.. Dla mnie trzecia strofa mottem wiersza. Całość=++,a..... dam jeszcze+ PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Eugenie, jesteś niesamowity!!! odczytujesz podświadomość, hi hi i powiem ci szczerze że teraz lepiej misie.... dzięki z pozdrowieniami
zak stanisława Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Michał, Marlett, dzięki serdeczne Stef, poczytaj, pocZytaj, może coś z tego wyjdzie... pozdrawiam ciepło
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Doszedłem do wniosku, że masz rację, pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 "Czasem trzeba zmienić okulary na bardziej słoneczne by nie widzieć tego co widoczne" "Nie trzeba błądzić w domysłach cudzymi myślami" - Stanisława Zak to nie jedyne myśli Tej Autorki godne księgi aforyzmów Bardzo plusowy wiersz :) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 łał, egzegeto, aż tak, tego się nie spodziewałam jakze mi miło.... buziak w czółko! ulu, miło mi że jesteś Stefi, jednak.. przemyślałeś? he he pozdrawiam serwusdecznie
egzegeta Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 .... buziak w czółko! fajnie, nawet trafione,bo i czółko i wyżej czółka łysina:)) czysta sprawa:)
zak stanisława Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to jest dużo miejsca do s,całowania, he he
Marlett Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A przecież wiadomo jak ciężko .....PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 bym tak czasem trzeba zmienić okulary na bardziej różowe by zobaczyć wdzięk nie błądzić w domysłach pozdrawia Sosna
zak stanisława Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 na bardziej różowe, jesli ktoś je nosi... he he pozdr ciepło Sosno!
adam sosna Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 bardziej różowe? bardziej różowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzeba
Rekomendowane odpowiedzi