'Ivonne' I.W. Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Boli...? Powoli spuściłam głowę Rozbiłam ją o podłogę Rozpadłam się na części... ...palce prawej dłoni cierpliwie składały mnie w nową całość Założyły maskę szczęścia bez śladu cienia Ulepiły wizualny ideał Inna? Gestem lewej dłoni... przywołuję Cię do siebie ...w marzeniach Uczucie zbyt silne Serce się nie zapomniało... ...jeszcze bardziej boli Wciąż tak samo kocha
Roman Bezet Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Tu pani znowu nie zrozumią ;) Cztery pierwsze wersy można zostawić - resztę napisać od nowa - tak sądzę. To się rzuca: (maska szczęścia, przywołuję Cię, "...", "..." ;) w oczy od razu - bardzo bee. pzdr. b
'Ivonne' I.W. Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Hahaha... Tak myślałam;) Dziękuję.
kalina kowalska Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Może warto zacząć myśleć od tytułu? pozdr
'Ivonne' I.W. Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tzn.?
kalina kowalska Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 to znaczy, że tytuł jest zły wszystko tłumaczy od razu i nie trzeba myśleć (nie żeby od razu wiersz jakoś natrętnie zmuszał do refleksji)
Mirime J.K. Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ivi.. wiesz, ze mnie sie podoba i ze w ogóle lubie czytac Twoje teksty. Nie przestawaj pisac..
'Ivonne' I.W. Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmm... Rozumiem Pani tok myślenia...
'Ivonne' I.W. Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem o tym i dziękuję, że we mnie wierzysz:) Nie przestanę – obiecuję...
M._Krzywak Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 To jest coś na kształt gniota - zakalca. Argumenty - podmiot to jakiś wynalazek, a autor nie napisał nic, co jest jakimkolwiek novum - druga strofa to klisza kliszy - każdy młody, raczkujący grafoman tak pisze. Gniot - powoli rozpada się podmiot, czytelnik się śmieje, potem jeszcze bardziej się smieje, a kto skończył przynajmniej dwie klasy podstawówki póka się w głowe. Gniot - niechże pani przestanie pisac i zwoływac "mirymy" i inne takie... Reasumując - gniot.
Espena_Sway Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał napisał po krótce co i dlaczego nie pasuje. rozumiem, drugi wiersz może być tego typu [pamiętam swoje początki :P]. ale dlaczego od razu obniżać poziom w Z? czytaj dużo, pisz. a będzie dobrze. powodzenia Espena :)
atlantyda Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 początki. Temat i ubranie tendencyjne. Ale autorko - jeśli ci źle i szukałaś współczucia to moje masz. Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam.
Rhiannon Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się. A już najbardziej mi się nie podoba zakończenie: "Uczucie zbyt silne Serce się nie zapomniało... ...jeszcze bardziej boli Wciąż tak samo kocha" Boli. W oczy. Pozdrawiam, R.
Oxyvia Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ten wiersz nieco lepszy niż poprzedni, choć na pewno Autorka nie jest wprawną, "starą" poetką. Ciągle jeszcze to oklepane treści i banalne przenośnie. Nie mniej widać pewne zdolności, które należy rozwijać. Pozdrawiam.
Milena K. Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witam:) Nie wiem czemu wszyscy źle komentuja tu wiersze Pani?? czyzby byli zazdrosni?? Bo moim zdaniem sa one dobre:) nawet bardzo dobre:) "Wy" chyba nie macie dystansu do Siebie i tworzywa!!! Jesli chodzi o wiersz "Przemijanie zapomnienia" to kropeczki sa jak najbardziej na miejscu.. czy "Wy" nie słyszeliscie o tym ze poeci specjalnie przełamuja wszelkie konwenanse, aby czytajac utwór zastanowic sie nad jego sensem..!!!????!! No cóż widze ze na tym forum ma Pani doczynienia z niezbyt inteligentnymi ludzmi .. albo po prostu jak wspomniałam predzej sa zazdrosni..:) Serdecznie pozdrawiam ..:) Niech sie Pani nie poddaje:)
M._Krzywak Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Marlett Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Myślę ,że''WY''jesteście naprawdę zazdrośni............................................................................
Mirime J.K. Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 zgadzam sie z Milena i Marlett... PS. Panie M.Krzywak nikt mnie tu zwołuje - przychodze z własnej woli, to raczej Pan sie zachowuje, jakby był tu za kare..
Marlett Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Tak,Panie Michale!Pan to dopiero zazdrosny!:),ale o co? hi hi! PozdrawiaM.
M._Krzywak Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kurcze, mylą mi się już nicki - nie wiem kto jest kto, hehehehehe także dwie nowe panie niech sobie zrobią jeden wspólny nick (bo po to tutaj są jak widzę, żeby bronic AKURAT wiersze tej pani autorki) bo tutaj jakiś cyrk się robi. A ja sobie zrobie nick "Predator" i was zjem :)
Rekomendowane odpowiedzi