Tali Maciej Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 w dotyku chropowate zapach żywicy rosa na liściach ale czy pióro może kształty liter niepodobne brak barw a przecież każdy inaczej w przedszkolu drzewo to brązowe kredki zielonkawe plamy pani czyta bajkę na okładce dąb bartek na początku było słowo bóg ofiarował ziarno słońce deszcz ciszę w lesie między gałęziami wiewiórka na szafce zakurzone książki i maskotka wiewiórki
Eugen De Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 to będzie opis drzewa............... ten wers chyba zbędny! chropowate w dotyku zapach żywicy..............to przesunięcie daje dwuznaczność np. "w dotyku zapach..." rosa na liściach ale czy pióro ..... ...................tutaj coś z tym piórem??? może usunąć "czy"? może kształty liter niepodobne braki barw.......................tu dałbym "braki" l.mnogą do liter i barw, płynnie łączy się z "niepodobne" każdy inaczej w przedszkolu drzewo to brązowe kredki zielonkawe plamy pani czyta bajkę na okładce dąb bartek na początku było słowo bóg ofiarował ziarno słońce deszcz między gałęziami wiewiórkę ciszę w lesie na szafce zakurzone książki i maskotka wiewiórki
taka marysia Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 podoba mi się spokój wiersza, zamysł jest ciekawie prowadzony, słowa płyną - nie spływają. tylko, nie wiedzieć czemu, text wydaje się być trochę odtwórczy. imho oczywiście. pozdrawiam, mary.
M._Krzywak Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 to wiewióry mają zostac jednak? Czyli tak - 20:oo to 20:00, a nie n. 20:30. Szykuje brzuch i jednak coś z konta biore :))) Pozdrawiam
Ela Adamiec Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 a te wiewióry dodają smaku:):) podoba mi się wiersz.
Tali Maciej Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ty zawsze w porę z pomocą przemyślę przemyślę i będą cięcia budrzetowe(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak z tym się zgodzę w stu procentach, jest w tym tekście kilka klisz, taka jakby to nazwać intertekstualność dzięki za odwiedziny pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oki będę(-:
Tali Maciej Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięx(-: pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 no, niezle, szafka z wiewiórą to też drzewo, pozdr eS
Eugen De Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ty zawsze w porę z pomocą przemyślę przemyślę i będą cięcia budrzetowe(-: pozdrawiam Majstrowałem tylko przy pierwszej strofie, resztę zostawiam Tobie. Pozdrawiam. Maciej: BudŻet!!!
Nata_Kruk Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Macieju, nocne zapiski mogłyby dla mnie pozostać bez pierwszego i ostanich dwóch wersów... Podobaja mi się. Pozdrawiam... :)
Tali Maciej Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (-: pozdraiwam
Tali Maciej Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurka a te dwa ostatniewersy mają być puentą , bez nich jakoś mi tak nie pasuje ale pomyślę jeszcze nad tym pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ty zawsze w porę z pomocą przemyślę przemyślę i będą cięcia budrzetowe(-: pozdrawiam Majstrowałem tylko przy pierwszej strofie, resztę zostawiam Tobie. Pozdrawiam. Maciej: BudŻet!!! usunąłem pierwszy wers, ale jeszcze chyba będę musiał coś dopisać bo coś mi nie gra ale dziś mikołaj i muszę uciekać przygotowywać imprezę w klubie więc może jutro ciś pokombinuje pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi