pathe Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 w sumie to mam dzisiaj urodziny. a co się będę szczypać;) tu można mi składać życzenia;)
ot i anka Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 a to będę najpierwsza chyba :P tylko ,że ja nie umiem składać życzeń, więc może coś pożyczę?:D no to natchnienia, tchnienia, pracy bez wytchnienia i potem odetchnienia :) (mówiłam że nie umiem?:P) no ale ciumam mocno!
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 4 grudnia? no to znam już drugą osobę - wszystkiego NJA! z ukłonikiem i pozdrówką MN
Marlett Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Pati ,życzę wielu prawdziwych przyjaciół. Serdeczności.Marlett.:))))))))
pathe Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 dzięki dziewczyny:) wszystkie buziaki przyjęłam z radością natchnienie się przyda Aniu;) bo przez ostatnie pół roku kiepsko z nim:>
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ciepłym słowem, wiersza zwrotką, rymowaną anegdotką zapiszemy dzień dzisiejszy bo choć prezent nasz skromniejszy jednak wydźwięk ma liryczny i charakter spontaniczny. Niech nam Pathe 100 lat żyje! - niech polewa i nie pije! bo alkohol zgubnym bywa a to kiepska perspektywa. Ale patrząc z drugiej strony to alkohol jest wskazany bo wypity w małej dawce dezynfekcją jest na rany. Każdy więc profilaktycznie, po cichutku, dynamicznie na kieliszek wódki dybie by dorównać zdrowiem rybie. Tego zdrowia i wigoru, dni słonecznych i humoru, i toastów, tych za zdrowie, tego życzą – Jakowcowie.
pathe Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no mówię Ci NATCHNIENIE.opanowałam robienie wykresów w exelu.jestem już na 30stym zostawiłam sobie na ostatnią chwilę to mam:/
pathe Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wow dzięki za wierszyk czuję się zaszczycona:) co tam exel zapraszam wszystkich na wódkę:D no jakieś winko ewentualnie dla wybrednego podniebienia
pathe Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobieta jestem;p
Espena_Sway Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 qrde, a ja miałam niedawno, w sumie siedemnastego listopada :P wszystkiego naj, wydania tomiku, powodzenia i dużo miłości Espena :)
Waldemar Talar Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Niech się spełni twe marzenie i powróci upragnione natchnienie. Waldemar
Ewa Rajska Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 i ja się też dołączam!! 200 lat życia i 300 wspaniałych tomików! i pozdrawiam cieplutko!!! ER
Ewa_Kos Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Wszystkiego najlepszego, a najwięcej weny twórczej i długiego życia.........:))
Espena_Sway Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o dzieki :) jak to się mówi - spóźnione, ale szczere
pathe Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nasze zdrowie:) do dna:)
pathe Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki i za rymowanke:)
pathe Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe nie przebierasz w liczbach;) Ewie Kos też dziękuję za życzonka. co bym się mogła odźwięczyć powiedzcie mi prosze kiedy Wasze urodzinki wypadają:)
Rhiannon Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Przepraszam, że spóźnione, ale teraz żem dotarła. Nu, ale też fsyskiego najlepisiejsego! I fajnych prezentów! I fajnych... No, fsyskiego fajnego!
Rekomendowane odpowiedzi