ula Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 nawet książę od Kopciuszka okazał się pantoflarzem
jacek_sojan Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 dziś z każdego księcia byle Kopciuszek stara się zrobić pantoflarza i kopciucha, natomiast prawie niemożliwym jest zrobienie z Kopciuszka księżniczki, w każdym razie pantofelki od Diora nie wystarczą... J.S
Lefski Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sądziłem, że dla WAS panie, właśnie pantoflarz to mężczyzna idealny... hej? Lef-nieposkromion-ski ;-)
ula Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bunt na pokładzie?..;-)
ula Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sądziłem, że dla WAS panie, właśnie pantoflarz to mężczyzna idealny... hej? Lef-nieposkromion-ski ;-) eee tam, pędźta z pantoflarzami i inniejszymi kaloszami! wolimy nieposkromion(/skich)ych);-P
Lefski Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 hehehe lef-hehehe-fski Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sądziłem, że dla WAS panie, właśnie pantoflarz to mężczyzna idealny... hej? Lef-nieposkromion-ski ;-) eee tam, pędźta z pantoflarzami i inniejszymi kaloszami! wolimy nieposkromion(/skich)ych);-P
Rekomendowane odpowiedzi