bajka-bajka Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 nim po akrobacjach spocznę gdzie popadnie ciasno tuląc nerwy wyschłych żywotności zagra wiatr do tańca zanim ziemia spadnie i w objęcia przyjmie wybielone kości nim się skryję cicho pod pierzyną śniegu rozkładając skrawki uśmiechu nad życiem z alei istnienia chwile przełknę w biegu łzą obmyję twarze zgasłym serca biciem nim mi będzie dane odejść bezpowrotnie stęsknione spojrzenia drogi świat opłyną i uchylę czoła tym co jeszcze zgodnie bladym pocałunkiem klękają przed zimą
zak stanisława Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 rOzkładając--literówka.... zima nastraja tak 'zimowo ', ale co tam nam do zimy jeszcze ho, ho..... bvajeczko, bardzo nastrojowo, zaciągając smętkiem, a ja pozdrawiam wesoło, eS
Ewa Rajska Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 fajnie, ze chociaż tu jeszcze nie ma Świąt!:) rzeczywiście, miło tu, klimacik jest. pozdrawiam! ER
bajka-bajka Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 dziekuje Ewo....rowniez pozdrawiam ;)
bajka-bajka Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja tez wesolo, chociaz cos mnie glowa boli....to chyba od wina hihihihihihi ;)
Veronique Sijka Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 b.podoba mi się, są fragmenty w który trudno sie czyta ale, po 2 razie idzie juz gładko serdeczności v.
Eugen De Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 nim po akrobacjach spocznę gdzie popadnie ciasno tuląc nerwy wyschłych żywotności zagra wiatr do tańca zanim ziemia spadnie i w objecia przyjmie wybielone kości............objĘcia, literówka nim się skryję cicho pod pierzyną śniegu rozkładając skrawki uśmiechu nad życiem z alei istnienia chwile przełknę w biegu..........czy ta patetyczna "aleja istnienia" musi być? łzą obmyję twarze zgasłym serca biciem nim mi będzie dane odejść bezpowrotnie stęsknione spojrzenia drogi świat opłyną i uchylę czoła tym, co jeszcze zgodnie........jak jest jeden przecinek, to trzeba postawić resztę interpunkcji!!! bladym pocałunkiem klękają przed zimą Pozdrawiam.
bajka-bajka Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 dziekuje za dobre rady.....pozdrawiam ;)
Nata_Kruk Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 bajko, zgadzam się co do interpunkcji z Eugeniuszem... albo jest, albo jej nie ma w ogóle. Wiersz ma swój kliamt, ciekawie poprowadzony słowami. Pozdrawiam... :)
bajka-bajka Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 usuwam co racja , to racja......pozdrawiam ;)))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Bardzo dobry wiersz liść-człowiek spada i.....(ale czy ktoś klęka przed zimą?) Wiersz wielowarstwowy refleksyjny urzekający - takie lubię pozdrawiam serdecznie Jacek
bajka-bajka Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 nie wielu zrozumialo przekaz, ale Ty jestes dosc blisko-ja to tak wiedze........zimą jest smierc, a klekający to ci, ktorym lzą obmywam strate po zgaslym sercu........pozdrawiam i dziekuje ;)))
Rekomendowane odpowiedzi