Eugen De Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 temu z którym nie będę Czy gwiazdy spadają na każde gwizdnięcie i pochłaniając promienie zamieszkują między nami? Tworzymy różne wizje, szczególnie dwudziestego czwartego grudnia zza firanki, kiedy na stole ryby dochodzą do głosu. Wszystkie ości przełamane, więcej w gardle nie staną. Zdążyłam zamknąć pudło bez solidnych podstaw. There's another world inside of me that you may never see. Sekwencja rozproszona brzaskiem, kiedy coś się kończy, a nicnie zaczyna. When your education x-ray Can not see under my skin. Zbyt wiele emocjoszczelnych warstw, chrząstek porozrzucanych za naszymi parapetami. Najbardziej mi się podobają "emocjoszczelne warstwy"
Espena_Sway Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eugenku, dzięki za komenta. tym razem mimo wszystko pozostawię dłuuuugaśne wersy. jeśli chodzi o nic - narazie pozostawiam serdeczności Espena :)
don Pepe Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eugenku, dzięki za komenta. tym razem mimo wszystko pozostawię dłuuuugaśne wersy. jeśli chodzi o nic - narazie pozostawiam serdeczności Espena :) Proszę zostaw :) z oczywistego powodu. Chociaż ja tu po raz pierwszy, więc wiem niezawiele a znam się nawet mniej. Plus oczywiście.
Rekomendowane odpowiedzi