Tali Maciej Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 a gdyby tak.. przez Bałtyk po dnie siedmiomilowymi przed świtem kiedy wiatr jeszcze śpi a może lepiej z pokoju do kuchni zaglądnąć leniwie zza drzwi czy podano do stołu kiedyś mogłem cały świat w 365 albo jak Stasiuk w JADĄC DO BABDAG teraz już tylko zataczam opuszkiem po papierze całe życie szukałem a wystarczyło wyjść z szeregu
Eugen De Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Maciej, gdzieś zginął Twój jeden wiersz?! Zdaje mi się, że majstrowałem coś przy nim z wersyfikacją i teraz nie mogę go znaleźć????
Tali Maciej Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 tamten wiersz usunąłem bo był doiero po poprawkach twoich znośny a w oryginale wyglądał raczej średnio, a pozatym to był eksperuyment, pisałem z odczuć kobiety i jakoś nie tak poszło jak obmyśliłem to na początku ale i tak dziękuję za włożoną pracę pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Macieju, po dnie Bałtyku nie łaź, bo tam Rusy jakąś rurę układają, a wiersz charoszij, pozdrawiam.
kryz Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Bab[u]a[/u]dag. usunąłbym "w" z tego wersu i sprowadził kapitaliki na ziemię. rzadko podoba mi się poetyckie domatorstwo, szczególnie u mężczyzn. Ty, i uznaj to za komplement niepośledni, unikasz tej mojej antypatii.
Rekomendowane odpowiedzi