Lady_Supay Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 dostrajam się do zegara koloidalna metamorfoza w łóżku jest tak bezpiecznie kiedy noc we krwi jeszcze jestem dominująca w polarnym związku jak osioł w oku smoka * zainspirowany odbiciem rozwija się uśmiech z bekhenda w rozdwojonej jaźni cierpliwie rozkwitamoja brzydota
jacek_sojan Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 "Fiona", "smok" i "bekhend" - wyrażenia jakby z różnych poetyk; mam ponadto wrażenie, iż z każdym nowym wersem peel nakłada kolejną maskę, nic dziwnego przeto, że w takiej konspiracji ciężko sie odnaleźć w wierszu... J.S
Lady_Supay Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, Fiona, smok i nawet osioł, to tylko pomocne skojarzenia z bajki. Bekhend natomisat oddzielony jest gwiazdką i jest tylko "uderzającą" konkluzją wyżej napisanego. Pobudki są tak trudne, że czasami nie wie się kim się jest. ;) Dziękuję za chwilę postoju. Słonecznie!
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ja też tu byłe parę razym, czytałem, myślałem...
Rekomendowane odpowiedzi