Ela Adamiec Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 lubię gdy patrzysz na mnie spokojnie i układamy na stosie lata a potem podpalamy je czułością dłoni nieposłuszeństwem ciał prosisz bym napisała erotyk taki tylko dla ciebie o udach rozchylonych delikatnie i przymkniętych oczach co już tylko czują nawet nie udaję zawstydzenia po co przecież znasz moje myśli zamknięci w dłoniach potrafimy oddychać rano lub w południe wyjmę książkę z twoich rąk i powiem jestem
zak stanisława Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 podoba mi sie , taki delikatny, z czuciem, i spokojem pozdr ES
John_Maria_S. Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 No myślę..to jest erotyk ale taki subtelny. Szkoda, że nie miałaś wzburzonej krwi jak to pisałaś, ale i tak jest ok. :)
Ela Adamiec Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu:) wielkie dzięki. Słońca na jutro, bo mamy jesień naprawdę piękną:)
Ela Adamiec Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba dobrze, że ta krew tak sobie w tych moich żyłach płynęła spokojnie:) Jednak erotyk:))))) dziękuję i pozdrawiam:)
John_Maria_S. Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Napisz następny jak będziesz miała wzburzoną!!!::)))
Ewa_Kos Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zakończenie mi się bardzo podoba, bo jest fajnym zakończeniem tego delikatnego wiersza:)))''oczy co już tylko czują '' - ładne bardzo:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Ela Adamiec Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))
Ela Adamiec Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo:)))) dziękuję za przeczytanie i wyrażenie tak ciepłej opinii:
Zi Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Witaj, mnie ten twoj nie-erotyk bardzo:) Pozdrawiam, Zi.
egzegeta Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 "i powiem jestem" też ma swoją wymowę. Bardzo mi się podoba, zwłaszcza napisane przez Kobietę. Pozdrawiam
Ela Adamiec Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Zi:) witaj:) pozdrawiam serdecznie:))
Ela Adamiec Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo się cieszę , że właśnie te słowa przytoczyłeś Egzegeto, one są najważniejsze( tak myślę) pozdrawiam serdecznie:)
Eugen De Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 lubię gdy patrzysz na mnie spokojnie i układamy lata na stosie a potem ...to przesunięcie, aby nie było "lataa..." podpalamy je czułością dłoni nieposłuszeństwem ciała prosisz bym napisała erotyk dla ciebie .... bez "taki tylko "- to są tzw. wypełniacze o udach rozchylonych delikatnie i przymkniętych oczach co tylko czują nawet nie udaję zawstydzenia przecież znasz moje myśli ........................ bez "po co" zamknięci w dłoniach potrafimy oddychać rano lub w południe wyjmę książkę z twoich rąk i powiem - jestem Podszepty ode mnie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi