Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Lila Troll

Eugen De

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Po prostu nie zaglądać, nie czytać. Dziecię się znudzi jak będzie pisała sama dla siebie. Zero komentarzy, zero wejść na jej haiku! Tylko taka metoda!!!!!

przeczekać
przeczekać
przeczekać
(Wisłocka)
;)
Też tak mi się zdaje! Przeczekać trolla!

Eugeniuszu, nie popadaj w przesadę, "dyktator" jest osobą mającą ABSOLUTNĄ władzę bądź też osobą narzucająca innym swoje zdanie i będąca wyrocznią w jakiejś dziedzinie.
Nasza koleżnka nie wykazuje żadnej z powyzszych cech . Jej "władza" może się skończyć w każdej chwili za decyzją administratora forum; nie odniosłem także wrażenia, że chce narzucić nam swoje zdanie i być dla nas wyrocznią. Owszem ilość Jej tekstów nieco utrudnia funkcjonowanie na tym forum innym uczestnikom (wywołuje wrażenie tłoku), ale można się przyzwyczaić i czekać na decyzję admina.

Pozdrawiam
Bartek
Poczekajmy na rozwój wypadków i znudzenie( kogo?)

Jegomość talar od dukat--------błąd gramatyczny!!!
się znalazł pan Waldemar.
do kantoru acan ruszaj.............po kropce z dużej litery!!!
szybko!na wymiane w dolar.........po wykrzykniku z dużej litery!
Prowokacja kantory zamkneli..........interpukcyjny!(po prowokacja przecinek!!!) ort!- zamknęli
tak został dalej talarem na ziemi.......błąd stylistyczny!!!!!
Już chciał nawet władze wzywać
od Judasz brzączącego srebrnika.----- błąd gramatyczny!!!( od Judasza?!)
I tak czeka! na manne oczom do nieba...... po wykrzykniku z dużej!!!, ort! - "mannę", błąd gramatyczny( na mannę oczom do nieba)
może!wpadnie kiesy z cudu jakaś!zabłąkana moneta.... po wykrzykniku z dużej litery( dwa razy!!!),błąd stylistyczny!!!

Waldek, masz rację. Lila robi w każdym wersie po kilka błędów!!!

Właśnie" "Ta krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje" - To Lila o sobie pisze!!! hi hi hi TRAFNE!

Lilianna Szymochnik napisał:

Tak to jest dla zmyłki
sami nie wieci jakiej jestem płci.
A korektorem zostanisz Ty-oki.

Lilianna Szymochnik napisał:

Jegomość talar od dukat
się znalazł pan Waldemar.
do kantoru acan ruszaj
szybko!na wymiane w dolar.
Prowokacja kantory zamkneli
tak został dalej talarem na ziemi.
Już chciał nawet władze wzywać
od Judasz brzączącego srebrnika.
I tak czeka! na manne oczom do nieba
może!wpadnie kiesy z cudu jakaś!zabłąkana moneta.

Te wpisy Lila usunęła, ale nie pomyslała, że one zostają w zapisie jako kopie w innych komentarzach, ich nie może usunąć, stąd można nadal się nimi "delektować".

Eugeniuszu, nie popadaj w przesadę, "dyktator" jest osobą mającą ABSOLUTNĄ władzę bądź też osobą narzucająca innym swoje zdanie i będąca wyrocznią w jakiejś dziedzinie.
Nasza koleżnka nie wykazuje żadnej z powyzszych cech . Jej "władza" może się skończyć w każdej chwili za decyzją administratora forum; nie odniosłem także wrażenia, że chce narzucić nam swoje zdanie i być dla nas wyrocznią. Owszem ilość Jej tekstów nieco utrudnia funkcjonowanie na tym forum innym uczestnikom (wywołuje wrażenie tłoku), ale można się przyzwyczaić i czekać na decyzję admina.

Pozdrawiam
Bartek
Bartek, nie wiem jak to się stało, ale przeoczyłem Twój wpis, a był on pierwszą reakcją na postawiony problem. Dzięki. Pozdrawiam.