Everygrey Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 świt w mojej głowie bez – czas wyprał z kolorów betonowe ściany myśli rozpadły się w słowa - wysłane do Twojego domu zatarły się w połowie drogi pozostały kontury zdarzeń o których zapomniał czas 02.06.06r.
Everygrey Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 witam tych, którzy mnie jeszcze kojarzą, i tych co mnie nie znają....wracam na trochę do pisarskiego grona z moimi miniaturkami...to taki dobry sposób na jesienne zmiany nastroju:)pozdrawiam...
PAWEŁ ANDRZEJEWSKI Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 czas nie zapomina, on poprostu upływa i powoduje że ludzie podatni są na zapomnienia:-) całość jednak na duży plus:-) POZDRAWIAM
Espena_Sway Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Witaj :) ja Ciebie pamiętam :P i cieszę się, że powróciłeś. jeśli chodzi o sam tekst, to podziwiam osoby, które piszą miniatury. próbowałam ostatnio z nienajlepszym skutkiem :/. mam kilka propozycji odnośnie tekstu, przedstawię, możesz skorzystać, lub nie. świt w mojej głowie ---->może bez 'mojej', choć w sumie może zostać i tak. bez – czas wyprał z kolorów ----->tutaj 'czas wyprał bez z kolorów' - moim zdaniem w tej formie jest bardziej czytelnie. betonowe ściany myśli ----->zostawiłabym albo myśli albo słowa. może 'betonowe myśli'. rozpadły się w słowa - wysłane do Twojego domu zatarły się w połowie drogi pozostały kontury zdarzeń--->hmm, wydaje mi się, że w formie 'pozostały kontury', będzie wieloznaczniej. o których zapomniał czas ogólnie, jest pomysł, może być. serdeczności Espena Sway :)
były__premier Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki mix. bez urazy, coś ciekawego drzemie tu;) pozdrawiam
Everygrey Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 witam. Ciebie, Esepeno też kojarzę...dziękuję za cenne uwagi...ale ja przeważnie miniaturek nie zmieniam bo one piszą się same:). dzięki za komentarze:)
zak stanisława Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 witaj Ewerygrey,powiem ci ze telepatia działa, ostatnio nagle naszła mnie myśl o tobie, bo widzisz pamięta sie ludzi z netu, szczególnie tych co swoimi wierszami pozostawili ślad, i powiem ci że pamiętam niektóre twoje miniaturki, i tez uważam że w nich nie nalezy nic zmieniać, można tylko przyjąc wersje do szuflady, pozdrawiam misiem podoba ES
Everygrey Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 witaj stanisławo:):):)ja też Cię pamiętam, właśnie przez miłe komentarze do moich miniaturek. Cieszę się, że i pod tym pozostawiłaś swój ślad. Jestem dźwięczna;)mam nadzieję, że tu trochę zabawię, hehe. Pozdrawiam cieplutko:)
Rekomendowane odpowiedzi