Patryk_Nikodem Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 gdy powiesz tak jak będę się upierać przy nie bo chcę być przeciw tobie pij wódkę samotnie przeglądając się w optycznym czyśćcu ściany. zamknij się za drzwiami mojej części domu bo ja zawsze będę naprzeciwko. specjalnie dla ciebie polubiłem gejowskich kosmitów szwabów kiczowatych twórców new romantic będę słuchać klausa nomi tylko po to żeby cię wkurwić i zapalę gdy skończy się zima i będziesz chciała trochę pooddychać pomaluję oczy na czerwono. w barwy upadku stygmaty i męka przejściowego chrystusa żeby nie było nudno
były__premier Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 hmm, co/kto to są gejowscy kosmici?
taka marysia Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 na przykład mój sąsiad. momenatmi ciekawie: 'pij wódkę samotnie przeglądając się w optycznym czyśćcu ściany. zamknij się za drzwiami mojej części domu' dobre fajosko ale kurde. boję się przebierańców. boję się klausa nomiego.
PAWEŁ ANDRZEJEWSKI Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 trochę za dużo wulgaryzmów
Gość Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 i... nie jestem kontent. moze nie tego szukam. pozdr.
Niki Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 To tak trochę jest. Że jak nie to tak. Ja też mowię tak i nie myślę nie. Gejów nie lubię, ale kosmici mogą być. Klaus to taka dobra wróżka- nie wierzę w dobre wróżki. Nudnno nie jest nigdy bo czy warto się nudzić i zapominać o dniu narodzin motyla? Życzę szczęścia licze na kontakt. Buntowniku z wyboru:)
zak stanisława Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. którego wiersze się zapamiętuje... pozdr eS
Agnes Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie waż się źle napisać o moim idolu :) uśmiechnęłam się do siebie czytając o klausie, tak, jest fenomenalny i ogromnie się cieszę, że na niego w ogóle trafiłam. Ty jako opozycja, dość ciekawa teza, pomysł na wiersz, choć troszkę mało tu oryginalności - szczególnie mam na myśli pierwszy wers. podobają mi się te Twoje obsesyjne dialogi z Nią (strzelam, że płci żeńskiej, ale chyba się nie mylę). pozdr. a
Espena_Sway Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Patryku, ciekawy wiersz, zresztą przyzwyczaiłeś do takich. dodam jeszcze, że lubię jeśli w wierszu piszesz o dwóch osobach. stwarza to taki intymny klimat. serdeczności Karolina :)
Veronique Sijka Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 ulubiony fragment - pij wódkę samotnie przeglądając się w optycznym czyśćcu ściany. a ogólnie całkiem całkiem v.
Rekomendowane odpowiedzi