Piast Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Za piasku złoto i morskiej wody odwieczne falowanie za uśmiech mewy i chleb codzienny dzięki Ci Panie. Lecz czymże piękno srogich gór przestworzy mleczna droga tylko tyś mi potrzebna jest narzędzie w ręku Boga. Dlatego Jemu w podzięce za ciebie – dla mnie dar chciałbym uchwycić w ręce i podarować umykającą wciąż tę wielobarwną tęczę.
Ewa Jaworowska Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Czy to cos nowego? Czy skleroza mnie już dopadła? "W podzięce za ciebie"..tzn. za kogo, jesli można wiedzieć? Ma onprzeslanie, ale brakuje mi rymów typowych dla twojej poezji. Za bardzo sie na tym nie znam . a zaczynam sie wymadrzać. Takie sa własie kobiety. Dla mnie :) jak zwykle zreszta Pozdro :):):)
zak stanisława Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 twoja poezja Piaście wyróżnia się tym, że jest religijna i to mi się podoba, zabierałam się kila razy i nie wyszło, i wiem że to trzeba nosić w sercu , nic na siłę.. pozdrawiam ciepło ES
Piast Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozwiń - i co z tym "Mu" proponujesz? papapa :) Piast
Piast Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. " W podzięce za ciebie"..tzn. za kogo? " Za każdą, która mnie chociaż trochę lubi... Papapa miłe bardzo - Piast
Beenie M Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Piaściku, też jestem za tym, żeby Mu zginęło. Kojarzy mi się to z kartonikiem, ale mleka, a nie jak Dzie napisała, konfitury. Zresztą, trzecia zwrotka ogólnie wydaje mi się taka trochę zakręcona i do kapitalnego remontu. pozdrawiam serdecznie
Nata_Kruk Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 No i nie ma ...Mu.. teraz jest lepiej. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi