Marlett Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 ulubione wywary dosmaczasz słodyczą mlaskając w zachwycie rozpływasz w fermentach kwasu zatrzymać nie sposób wzburzone hybrydy napinają jaźń do wyczerpania pęka oś spinu z przyzwolenia możesz być nikim
Marlett Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dyplomata z Ciebie i już,ale miło,że powracasz i zerkasz do mnie. PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 wiersz ukazuje rozterki wewnętrzne PLki pozwalającej na to by ten ktoś dla niej był nikim pozdrawiam ciepło ES
egzegeta Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Autozachwyt nie zawsze mile widziany Marlett może takie zjawisko sprowadzić do zera Jednak ja nie bardzo wierzę w stanowczość, bezduszność naszej ukochanej Marlett PS. Marlett, kiedy zaprzestaniesz podnoszenia poprzeczki? Niedawno metalurgia teraz elementy mechaniki kwantowej:( PS. Jeszcze troche i odpadnę w przedbiegach
Marlett Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję.Moja PLka - zawsze jakaś marudna. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Egzegeto,dziękuję,ale najbardziej za ''naszej ukochanej''. Nie wiedziałam,że to takie miłe. Co do poprzeczki - oj ,bijesz mnie o głowę. PozdrawiaM.
macte poema Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Bardzo złożona ta alienacja. Próbowałem odczytać w pierwszej osoboie, l. pojedynczej i bardziej pasowało. Pozdrawiam jeszcze niezbyt poranno-mgliście
Marlett Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. M.Poema,może nie sama alienacja złożona,ale wiele się na nią składa. Tak jak odczytujesz,rownież jest dobrze. Dziękuję i serdecznie pozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 alienacja sama w sobie jest zawiła; bardzo ciekawie to ujęłaś:))) Pozdrawiam:))) EK
Marlett Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo serdecznie dziękuję za koment. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi