Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marlett - jam zwykły chłop z ukłonikiem i pozdrówką MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaka Ala? nie znam, hi z ukłonikiem i poezją MN Mess Ala.
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaka Ala? nie znam, hi z ukłonikiem i poezją MN Mess Ala. muszę zmienić na mess Ali - i dodać 40 rozbójników, o jazz'u skąd ja ich wezmę, może ktoś się zgłosi na ochotnika? a i jeszcze sezam? może ma ktos na sprzedanie jakiś stary garaż? z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. hihihihihihi - no - hihihihi, nie zauważyłem, hihihi
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. waści niech przyjmie jakiś nick arabski - no to jeszcze nam trzeba 39, kto następny? według zgłoszeń rozdział wszelkich łupów z ukłonikiem i pozdrówką MN
Klaus Kalarus Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Bardzo ciekawe, miło się czyta, a ostatnia zwrotka bardzo wymowna, co już Pan Krzywak podkreślił. Chętnie przeczytam kolejną część. Pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi miło, dyć, sorka za wyraz w Twoim wierszu, już doszedłem do 16 ale co tam - zapraszam do częsci pierwszej - jest w moich wierszach z ukłonikiem i poezją MN
bona Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 W czwartej strofie ostatni wers załamuje się, wypada z rytmu, poza tym w porządku. A ja myślałam że Ty to ta druga płeć:) Zajrzyj do mnie, odpowiedziałam
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok - pomyślę nad tym złym czytaniem, boć jakoś narazie to się mi czyta dobrze, ale to moja opinia z ukłonikiem i pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok - każdy czyta po swojemu, nie przeczę, niektóre wersy rozciągnąłem daleko po następne i tak może coś zakotwiczyło nie w tym akcencie, ok z ukłonikiem i pozdrówką MN
Oxyvia Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Dobre. Choć pisywałeś już lepsze na ten sam temat. Pozdrówko.
Messalin_Nagietka Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Oxyvio za dobre słowo, jajć, wiem, może i coś jest że czasem trzeba przystopować, zmienić kierunek, sam nie wiem z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi