Nikodem Sarmacki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 klęczeli zasłuchani w rytm bijącego serca przykładali od czasu do czasu lusterko do ust rozchylonych patrzyli szukając pary oddechu dowodu życia potem wstali otrzepali kolana stłukli lusterko i wyszli poeci klęczący nad słowem
Irena Kostelnik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pana wiersz jest dowodem na to ze nie mieli racji :-)
Trefnis Mazowiecki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No,no. Podoba mi się pomysł. Jak już mam go przed oczami i gdyby wyszedł z mojej głowy zmienił bym tylko parę nieistotnych słówek pozostawiając sens. :o)
Kuba Boryczka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Również podoba mi się koncepcja, choć wiersz wydaje się jakby niedokończony. Osobiście dodałbym coś miedzy pierwszą a drugą strofą, coś, co w kilku słowach ukazałoby "stan przejściowy" - zwięźle i z polotem. Pozdrawiam
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo mi się podoba :)
Rekomendowane odpowiedzi