Lilianna Szymochnik Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Prześladuje mnie wziąć chodzi za mną-co?-krok. Gdziekolwiek jestem,tam on wszędzie duchem bywa obecny. Mam,już jego?-czasami dość pytam!-Ktoś?milczy!W ciszy w odbiciu mojego oka cieniem.
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 nie rozumiem po co oddzielasz zwrotki taką paskudną kreską!!es
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 A ja się zapytam panią, prześladowca to czy anioł? Aniołowi uchyl nieba prześladowcę zgubić trzeba. Może śledzi Cię kobitka choćby ciotka przyzwoitka. Albo Ci się tylko zdaje że za Tobą chodzi frajer. Może to jesienne liście z wiatrem w Twojej są asyście? Może to jest szmer sumienia co się w podejrzliwość zmienia?
HAYQ Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Jak nie robi ci nic złego, To jest déjà vue, Lub ego.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Albo żądze tak spragnione, że koniecznie chcą na stronę a marzenia im wtórują bo też seksu potrzebują.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Widać waścią na głowy cegła z dachu raz spadła. Widać to z pisma z mowy a myślach kołacze żądza ciała.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Nie jestem eunuchem, nie jestem kapłanem i dlatego wiersze seksem przeplatane.
Lefski Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wziąż ???? a co to ? a w ogóle to chała. myśli, że im bardziej spieprzy, tym wiersz będzie lepszy...??? (bez)szacunku-Lefski
Lefski Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 po powtórnym "zerku" stwierdzam, że jestem gbur miemiły! Wybacz i pracuj wciąż Lef-onsecondthought-ski Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wziąż ???? a co to ? a w ogóle to chała. myśli, że im bardziej spieprzy, tym wiersz będzie lepszy...??? (bez)szacunku-Lefski
Rekomendowane odpowiedzi