Ewa_Kos Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 szczekasz jak drewniany pies wycięty z jednego pnia - wstrząsali tobą a z ciebie tylko syberyjskie zimno wieje od spodu i zamilkłeś nie dając znaku że wiesz sztuka - misterium sama w sobie i przy niej na baczność wszystkie włosy dębowe się stają - wystraszone słyszą jak krzyczysz ochrypnięty że to nie tak fortepiany rozstrojone tylko białe zęby szczerzą w uśmiechu od lat niezmiennym czarne klawisze same nie mogą pochwycić melodii a bębny do ataku się sposobią a ty w głębokim zamyśleniu z nieodłącznym cygarem - czekasz na natchnienie bo miało wczoraj się pojawić niespostrzeżenie - a może jak te statki w powietrzu się popsuło?
Aba Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Piękne ... zwłaszcza 2 zwrotka bardzo mi się podoba :)
zak stanisława Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 czy to o kłótni, takiej z całą orkiestrą ?szybko reagujesz z tymi samolotami..... całuje oba kosy w nosy!kosów,
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Rzeźby, fortepiany,cygara, natchnienie, machiny latające-same nowinki technologiczne, i jak tu strof nie pochwalić-jesteś tego warta. Pozdrawiam, Stefan.
Marlett Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Natchnienie pewnie samo nie przyjdzie. Należy szukać inspiracji.Drewniany pies-żal ,bo szczekanie nie jest mu dane. Ciekawy pomysł z plusem. PozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Stasiu z całą orkiestrą na pieńku i jeszcze te samoloty:)))... Pozdrawiamy serdecznie:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczne dzięki za plusa; Trochę zmrużyłam ''oba oka'' jak pisałam:))) Pozdrawiam ciepło:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuję za odzew i miłe słowa dla moich oczu.:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłe słowo.Pozdrawiam ciepło:)))) EK
egzegeta Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 podoba mi się ta kolorystyka sytuacji zmieniłbym tylko "niespostrzeżenie" na "niepostrzeżenie" choć oba poprawne:) Pozdrawiam serdecznie
Ewa_Kos Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo i witam serdecznie:))) Pozdrawiam ciepło:)) EK
Rekomendowane odpowiedzi