Agnieszka Prasol Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Płomień świecy, muzyka i my-obok siebie.spojrzenia, słowa, dotyk,zapach.cisza, płomień świecy i my.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cieplej na sercu sie robi widząc takich Was pozdrawiam serdecznieNatalia
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oj uważaj na krytykę! Banał niestety
dark_girl_x Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oj zgadzam się z pauliną...a może po prostu nie lubię optymistycznych wierszy...
czarna_Owca Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Trochę bije mnie ukradkiem optymizm tego wiersza, ale Ciesz się, że masz MY... nie mogę oceniać, bo sama bezcelu nigdy nie bładziłam w tych klimatach...serdecznie bardzo pozdrawiam. czarna_Owca
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nistety nie wystarczy tylko usiąść i połączyć ze sobą kilka fajnie brzmiących słów. Buduj metafory, bo zginiesz w banalnym spojrzeniu.Adam
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Powiedziałaś nam, że siedzicie koło kominka przy świecach. I tyle. Próba stworzenia klimatu, nic poza tym.Może coś wynikło z tej sytuacji... opisz to.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi